Η Κωπηλασία του ΝΟΑ πήγε καλά στη 14η Πανελλήνια Συνάντηση

Από τον ΝΟΑ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Κωπηλατικό Τμήμα Ανάπτυξης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στις 3-4 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο όμιλός μας συμμετείχε με 10 αθλητές-τριες με τον προπονητή μας και μία συνοδό, έλαβαν μέρος σε 7 αγωνίσματα με πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξαν ότι η κωπηλασία στο Αργοστόλι θα συνεχίσει να έχει πάντα δυναμική παρουσία. Στην Γενική βαθμολογία κατέλαβαν την 11η θέση σε 20 ομίλους που έλαβαν μέρος. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 200 αθλητές συνολικά.

Η διοργάνωση είχε επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Ναυτικό Όμιλο Κερκύρας (ΝΑΟΚ), όσο και στην Ομοσπονδία μας.

Οι αθλητές μας έμειναν ικανοποιημένοι και έτσι δυνατά συνεχίζουν για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής.

Α. Μεγάλος Τελικός

  1. Δημουλιός Άγγελος- Ιωάννου Γεράσιμος: 2η Πανελλήνια θέση (Αργυρό μετάλιο), στο αγώνισμα 2Χ Παίδων – 12 ετών.
  2. Μπάλλας Γεράσιμος- Κονιδάρης Αχιλλέας: 6η θέση στην Ελλάδα από 15 συμμετέχοντες στο αγώνισμα 2Χ Αρχαρίων Παίδων.

Β. Μικρός Τελικός

  1. Γιαννάτου Ισαβέλλα- Αγγελική: 2η θέση στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, συνολικά 8η Πανελλήνια θέση σε 18 αθλήτριες.
  2. Μπατιστάτου Ανδριάννα- Αγγελική: 5η θέση στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, συνολικά 11η Πανελλήνια θέση σε 18 αθλήτριες.
  3. Καππάτου Ευφροσύνη – Δίλαλου Ελευθερία: 6η θέση στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων συνολικά 11η θέση στην Ελλάδα από 13 συμμετοχές.
  4. Ιωάννου Σεραφείμα- Κωνσταντίνα: 6η θέση στο αγώνισμα Σκιφ Κορασίδων 12 ετών, συνολικά 12η θέση στην Ελλάδα από 16 αθλήτριες.
  5. Ο αθλητής μας Στελλάτος Χριστογιάννης έλαβε μέρος στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Παίδων και έφθασε μέχρι τον επαναληπτικό του αγωνίσματος.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Ionion P. Lines και ιδιαίτερα τον κ. Μιχ. Λιάτο για την μεταφορά μας, την Avin Στυλιανουδάκης Χριστ., τον κ. Δημ. Μαρκέτο που οδήγησε το λεωφορείο του ομίλου μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την Έφορο Κωπηλασίας του Ομίλου μας κα Κουνάδη Ειρήνη που ήταν η συνοδός της αποστολής μας.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Σπ. Δρακονταειδή για την προετοιμασία των αθλητών μας.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ένα μεγάλο Μπράβο στους αθλητές – τριες μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους αλλά και Καλή Σχολική Χρονιά.

Τέλος να συγχαρούμε τους γονείς των αθλητών -τριών μας, για τις επιτυχίες των παιδιών τους και να συνεχίσουν τη στήριξή τους τόσο προς στα παιδιά τους, όσο και στον όμιλό μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.