Η ΜέΡΑ25 για τις εκλογές

Από τη ΜέΡΑ25 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, έρχονται σ’ ένα κομβικό σημείο για την πορεία της χώρας. Τα δύο μεγάλα κόμματα που ζητούν, έως απαιτούν αλαζονικά, την ψήφο των πολιτών, κυβέρνησαν και έχουν ήδη κριθεί ιστορικά και πολιτικά.

Σήμερα, οι εκλογές εξελίσσονται υπό το βάρος του εγκλήματος των Τεμπών (ο ένας πούλησε και ο άλλος απαξίωσε περισσότερο τους σιδηροδρόμους), των αρπακτικών της λαϊκής περιουσίας και κατοικίας (ο ένας νομοθέτησε και ο άλλος εφάρμοσε την πολιτική των funds), της διογκούμενης ακρίβειας, της πολιτικής εμπλοκής της χώρας μας στα πολεμικά παιχνίδια, της μετανάστευσης των νέων μας και τόσα άλλα.

Οι εκλογές, για εμάς του Θιακούς και τους Κεφαλλονίτες, έρχεται σε μια τρομερά συμβολική ημερομηνία, αυτή της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, ως το αποτέλεσμα του κοινωνικού και πολιτικού αγώνα των επτανήσιων Ριζοσπαστών.

Η «ΜεΡΑ25 – συμμαχία για τη ρήξη» παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της για τα νησιά μας, το οποίο αποτελείται από καθημερινούς απλούς ανθρώπους του τόπου μας, οι οποίοι έδωσαν πάντα το παρόν στις διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις του νησιού μας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας είναι:

Η Χριστίνα Μαρούλη, μέλος της ΜέΡΑ 25, ελεύθερη επαγγελματίας

Ο Μάκης Δημητράτος, συνεργαζόμενος με τη ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, επιχειρηματίας

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος, συνεργαζόμενος με τη ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, δικηγόρος