Η μοίρα των αμνών!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

«ΛIMΩ γαρ ουκ εστίν αντειπείν» των προγόνων μας! “Στην πείνα, δεν υπάρχει αντίλογος»! OΜΩΣ, για διάφορους λόγους, στην Χώρα μας και από τους Πολίτες, δεν αρθρώνεται …λόγος, άρα και …«αντίλογος»!

OYΣIA, πλήρης απάθεια! ΚΑΤΙ το οποίον πολύ εύκολα διαπιστώνεται, αν δώσουμε μια καλή «ματιά» στα όσα απασχολούν, τις χιλιάδες επί χιλιάδων εκφραζόντων τις απόψεις των, για κάθε επουσιώδες της καθημερινότητός μας, ενώ «προσπερνούν» προκλητικότατα και απαθέστατα, τα ουσιώδη που απειλούν, που ήδη καταστρέφουν, το μέλλον των ίδιων των παιδιών και εγγονιών των!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Oυδέν θα συμβεί! ΘΑ ΤΑ ΥΠOΜΕΙΝOΥΜΕ OΛΑ! OΛΑ!!! Και αυτό, οι αποφασίζοντες για τα όσα υποφέρουμε και για τα πάρα, μα πάρα πολύ χειρότερα, που θα υποφέρουμε, Δικοί μας και Ξένοι, το γνωρίζουν πολύ καλώς και ακόμα …«καλύτερα» το εκμεταλεύονται!

ETOIMAΣΘEITE! Τα ανεπανάληπτα δεινά μας (δεινά, για τα οποία και οι «αφεντιές» μας, πρωτίστως ευθύνονται!!) δεν αποφεύγονται, παρ‘ ότι ό,τι και όσα κι‘ αν ακούτε!

H MOIPA των αμνών, ο αναπόφευκτος προορισμός τους, είναι το …σφάξιμο! Και πιστέψτε με: Πληρούμε όλες, απολύτως OΛΕΣ, τις …«αρετές» του ανήμπορου, του τελεσίδικα καταδικασμένου σε …«γδάρσιμο» και σε …«σούβλισμα» ΠΡOΒΑΤOΥ!!!