Η …μονοκλαδική οικονομία!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΟΙ ΜΕΧΡΙ τώρα πολλές δεκαετίες στις πλάτες μου, και η μόνιμη ως και επίμονη απόστασή μου, από παντός είδους συμφέροντα τα οποία ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα μάτια ανθρώπων, προ καταστροφικών για την κοινωνίαν μας τεκταινομένων, μου παρέχουν την «πολυτέλεια» να «βλέπω» την εκάστοτε αδιαμφισβήτητη επικείμενην άφιξη, πολλών εκ των όσων «δεν …λέγονται και …δεν γράφονται»!

➔ΣΤΙΣ προς παρουσίασιν δύο νέες Εργασίες μου, προ χρόνων τονισθείσες, και με κάθε δυνατήν έμφαση, συμπεριλαμβάνονται απελπισμένες μου αναφορές, στο δράμα, στο έγκλημα, της ΜΟΝΟΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! Όπως της λίαν …ηλιθίως, έτσι διαμορφωθείσης, δικής μας!!!

➔ΣΤΟ επιπόλαιο και αχρείαστο «ξεπάτωμα» της μόνης παραγωγής, που …ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ, στο όνομα του οπωσδήποτε ευλογημένου Τουρισμού μας!

➔ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ, εφ’ όσον η επιβίωσή μας, δεν ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ 100% από αυτόν ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!

➔ΟΠΩΣ και στην παροχήν εγκληματικής ελευθερίας «δράσης», ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, και σε όλους εκείνους τους ανεκδιήγητους, οι οποίοι εξεμεταλεύθησαν την παντελήν έλλειψιν εποπτείας τους από τις Υπεύθυνες Αρχές, όταν το ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΡΗΜΑ έρεεν άφθονον στις …ποδιές τους, και αντικατέστησαν τις σωτήριες παραγωγές τους με …«ροζέ» δραστηριότητες …άλλου είδους «Οίκων»!

➔ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ τις πιθανότητες των ήδη τώρα, στις μέρες μας,οδυνηρών διαδραματιζομένων, με παρόμοιες ή και με άλλες αιτίες-αφορμές! Με σχεδόν βεβαιότητα!

➔ΧΩΡΙΣ …μάγος να είμαι, ή τέτοιες… περγαμηνές, στην 8ην δεκαετίαν της ζωής μου να διεκδικώ!

➔ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ! Τα γραπτά μένουν, όπως και η ανθρώπινη απληστία-επιπολαιότητα-ηλιθιότητα!!!