Η …ξαφνιασμένη Δημοτική Αρχή είναι πάντα …επωδός

Σπ. Σαμούρης

Επειδή το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και έχει γίνει «δεύτερη φύση» της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου, αλλά και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την «καθαριότητα» και «κόψιμο χορταριών» καθαριότητας στις Λαϊκές Κατοικίες ο «Η» ενημερώνει τους δημότες:

1) Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από Κατοίκους των Λαϊκών Κατοικιών το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου και εστάλησαν μαζί με το κείμενο το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον «Η», και η δημοσίευση έγινε στο φύλλο της Τετάρτης 25 Μαϊου.

2) Κατά τη λήψη των φωτογραφίων υπήρχαν σημεία και «κάτοικοι» φιλικά προσκείμενοι στην Δημοτική Αρχή, που ως φαίνεται, «πήγαν το γράμμα».

3) Τη Δευτέρα 23 Μαΐου πρωΐ πρωΐ, (μετά την παραλαβή του «γράμματος») συνεργείο του Δήμου έσπευσε να ξεχορταριάσει ένα σημείο άνωθεν της Πλατείας Μπακογιάννη.

4) Ο «Η» με το δημοσίευμα κυκλοφόρησε την Τρίτη (24/5) προς το απόγευμα στα περίπτερα.

5) Το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου, συνεργείο επέστρεψε στις Λαϊκές Κατοικίες και ξεχορτάριασε αρκετά σημεία της περιοχής, κακήν κακώς, αφήνοντας σκουπίδια και κομμένα χορτάρια όπου να ‘ναι, προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων που κατέγραψαν τη «δράση» φωτογραφικά, όπως τηλεφωνικά ενημέρωσαν τον «Η».

6) Mετά απ’ όλα τα παραπάνω, και αφού το «πασάλειμμα» της Δημοτικής Αρχής στις Λαϊκές Κατοικίες τελείωσε (Σημ.: Προχθές κάτοικος με το χορτοκοπτικό στο χέρι καθάριζε όλα όσα άφησε ο Δήμος πίσω), ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας έσπευσε στη ναυαρχίδα των ΜΜΕ του ολιγάρχη προϊσταμένου του δημάρχου «καμαρωτός-καμαρωτός» να μας πει ότι οι Λαϊκές Κατοικίες «λάμπουν»!

Όχι, κ. Σαμούρη. Δεν λάμπουν! Βρωμάνε και ζένουνε με ευθύνη δική σας! Και αν τις τελευταίες μέρες κάνατε το «πασαλειμματάκι» σας, ήταν κάτω από τον «φόβο των Ιουδαίων» (Βλ. Κάτοικοι-«Η»).

Και για να τελειώνουμε. Αφήστε τα φωτογραφικά ενσταντανέ με τα «κατορθώματά» σας και ασχοληθείτε επί της ουσίας σ’αυτά που σας έδειξαν οι Δημότες και για τα οποία πληρωνόσαστε κάθε μήνα αδρά!

Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ «Η»