Η ΟΥΣΙΑ του πράγματος!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!

➔ΠΑΡΑ το επιβεβαιωθέν και επί μακρόν ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι οι περισσότερες φίλες μου, οι περισσότεροι φίλοι μου, είναι μάλλον ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ, ανερμήνευτα “φοβισμένοι”, προ οποιωνδήποτε, όσον ευγενών, μετριοπαθών, λογικών και “ήρεμων” αναρτήσεων, αναφερομένων σε σοβαρά Εθνικά μας θέματα, θα επιμείνω, γνωρίζοντας ότι τις ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, έστω και αν (για τους “δικούς του λόγους” ένας έκαστος εξ’ αυτών) δεν εμφανίζονται:

➔O ΜΕΓΑΛΟΣ Γλωσσολόγος μας, γνωστότατος Πανεπιστημιακός, διεθνώς αναγνωρισμένος για την εγγυρότητα των απόψεών του, επί θεμάτων που άπτονται του αντικειμένου του, δηλώνει δημοσίως για την λεγόμενη …”Μακεδονική Γλώσσα”:

➔” H ΟΥΣΙΑ του πράγματος είναι, ότι αυτή η γλώσσα είναι ένα ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΕΡΒΙΚΟ γλωσσικό Ιδίωμα, που γράφτηκε με το Κυριλλικό αλφάβητο! Ως μεγίστη υποχώρησή μας, έστω, μπορούμε να την αποκαλέσουμε “Σλαβομακεδονική” γλώσσα! Έστω!”

➔AΚOYΓΑ και εγώ ο ίδιος αυτές τις “γλώσσες” επί 18 μήνες και τις μελετούσα πάρα πολύ προσεκτικά!

➔ΛΙΑΝ “γενναιόδωρη” η πιο πάνω μνημονευθείσα υποχώρηση του Γλωσσολόγου μας, όταν αποδέχεται τον όρον “Σλαβο-μακεδονική”! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

➔ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Τo γειτονικό μας συνονθύλευμα Εθνικοτήτων, θα ονομάζεται (σκέτο …αφού είναι ιστοριούλες για …μικρά παιδιά τα υπόλοιπα!) “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και η γλώσσα τους …”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ”!

➔ΜΕ ΤΙΣ πολλές, μικρές και μεγάλες, συνέπειες, τις οποίες ο ακόμα “βαθύτατα κοιμώμενος” Έλλην, ο περί…εκλογών και μόνον …ΤΥΡΒΑΖΩΝ, θα βλέπει να “ξεδιπλώνονται” μπροστά του καθημερινά και να τον ΚΑΙΝΕ ποικιλοτρόπως!

➔ΜΕΧΡΙ να τις…ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, χωρίς κάτι να μπορεί να κάνει ο ίδιος ΠΛΕΟΝ!

➔”ΚΑΤΙ” που μάλλον…δεν θα θέλει να κάνει, ακόμα και αν…μπορούσε, εν τη απείρω αυτού …ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΙ!!

➔ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ!!!