Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές

Σε μία λαμπερή εκδήλωση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βράβευσε προχθές στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο «ο Κέφαλος» τους αθλητές που σημείωσαν εξαιρετικές διακρίσεις την προηγούμενη χρονιά, αναφέρει το inkefalonia (Γ. Χαλαβατζής).

Ηταν η πρώτη φορά, που συνέβη ένα τέτοιο γεγονός στην Κεφαλονιά και αναμφίβολα από την παρουσία του κόσμου και το πλήθος των βραβευμένων αθλητών, είχε μεγάλη επιτυχία.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε η Ελένη Δαρδαμάνη, η οποία δεν έκρυψε την συγκίνησή της κατά τη βράβευση του ΓΣ «Επτανήσων».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος, την οποία όπως τόνισε είχε στο μυαλό του αρκετά χρόνια και φέτος ήταν στην ευχάριστη θέση να την υλοποιήσει με επιτυχία, ενώ άνοιξε με κείμενο που διάβασαν μαθητές του 3ου Δημοτικού Αργοστολίου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και πριν απο κάθε βράβευση έπαιζε βίντεο με τα … κατορθώματα των αθλητών.

Στην εκδήλωση βραβευτήκαν η δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ανδριάνα Βασιλάτου, ο Αθλητικός όμιλος Ποσειδώνας Ληξουρίου, οι ναυταθλητικοί σύλλογοι ΝΟΚΙ και ΝΟΑ, οι αθλητές Αννα Κρούσου και ο Γεράσιμος Μουίκης από την ΓΕ Κεφαλληνίας, οι ποδοσφαιριστές του Beach Soccer που διακρίθηκαν με τα χρώματα της «Κεφαλονιάς», η σχολή χορού Art & Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου, ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γεράσιμος Βουκελάτος, ο Γυμναστικός Σύλλογος «Επτανήσων», ο σύλλογος Αρσης Βαρών ΑΠΕΣΔΑΣ «Ο Κέφαλος» με τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο και τα άλλα παιδιά της Αρσης Βαρών. Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος, εμφανίστηκε με προστατευτική μπότα στην εκδήλωση, εξαιτίας της αρθροσκόπησης στην οποία έχει υποβληθεί.

Βραβεύσεις έκαναν ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΠΙΝ Νικόλας Βαλλιανάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή, ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Βασίλειος Σολδάτος, ενώ συμμετείχε με τις κοπέλες που έδειναν τα βραβεία το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με όλους τους αθλητές που βραβευτήκαν επί σκηνής να τραγουδούν τον Εθνικό Υμνο.