Η πετυχημένη δουλειά της Πολύμνιας

Στις 5 Αυγούστου έγιναν τα εγκαίνια της τελευταίας ζωγραφικής δουλειάς της Πολύμνιας, καθώς και η παρουσίαση του 7ου βιβλίου της με τίτλο «Ενα δάκρυ γη», στη θέση, Γκαλερί Πολύμνια, Λάσης 19, με μεγάλη επιτυχία.

Η γκαλερί όλο τον Αύγουστο ανοίγει για το φιλότεχνο κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ 8-10 μμ. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα της ζωγράφου από το 1978 και μέχρι σήμερα με θέματα κοινωνικά, κρίσης, μετανάστευσης, παγκοσμιοποίησης, τοπία, προσωπογραφίες, γυμνά κ.λπ. με τις τεχνικές της Πολύμνιας. 1) (ανάλυση του φωτός), 2) (ρευστά ακρυλικά με ακουαρέλα) και 3) ξυλο-κοπτικοζωγραφική. Απέσπασε δε η Πολύμνια κολακευτικές κριτικές από τους συμπατριώτες μας και ξένους που κατ έκλεισαν την αίθουσα της γκαλερί και του περίγυρου χώρου (αυλή) όπου έλαβαν μέρος τα εγκαίνια την 5η Αυγούστου και η δεξίωση των εγκαινίων.

Για το βιβλίο μίλησαν ο πρώην αερολιμενάρχης Κεφαλληνίας κ. Μάκης Τραυλός, η φιλόλογος-ψυχολόγος κ. Αννα Αυγουστάτου, ο π. πρόεδρος του συλλόγου «Εύγερος» κ. Παναγής Λυκούδης, ο οποίος διάβασε την κριτική της συγγραφέως κ. Ρίτας Βλησμά και η σοπράνο κ. Χριστίνα Ρόκκου την κριτική της dr.Μίτση Πικραμένου εφόσον οι δυο κυρίες δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν στο νησί μας.