Η Σύζυγος του βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη πουλήσει λουλούδια στις λαϊκές αγορές. «Προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς»

Η Χριστίνα Σαμόλαδου (φωτό) είναι σύζυγος του βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη. Η Χριστίνα είναι γεωπόνος στο επάγγελμα και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη παίρνει το φορτηγάκι της και πηγαίνει στις λαϊκές αγορές της Ελασσόνας και της Δεσκάτης Γρεβενών, για να πουλήσει τα λουλούδια της.
«Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε την αγάπησα. Πάσχισε να στήσει αυτή την επιχείρηση, είναι κάτι που της αρέσει. Αγαπάει τα λουλούδια, θέλει να ασχοληθεί και με τα κηπευτικά μελλοντικά. Για ποιο λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια; Όχι, αυτή είναι η δουλειά της, θα μείνει σε αυτή τη δουλειά και θα αγωνιστεί πάνω σε αυτό», τονίζει ο βουλευτής, Γιώργος Κατσιαντώνης, στην κάμερα της εκπομπής “Με το καλημέρα”.
Όσο για την ίδια, είναι απόλυτη: «Η δουλειά μου είναι να πουλάω τα λουλούδια. O κόσμος μου λέει τα παράπονά του γιατί ξέρει ότι έχω άντρα βουλευτή. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να παρατήσω τη δουλειά μου. Κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς. Κάνω ότι κάνει όλος ο κόσμος».