Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σε κάνει να δακρύσεις (βίντεο)

Μία γερμανική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες και όχι άδικα, αφού ελάχιστους μπορεί να αφήσει χωρίς να κλάψουν…

Η ιδέα σχετικά απλή. Ένας ηλικιωμένος άνδρας που μένει μόνος του παρέα με τον σκύλο του περιμένει τα παιδιά και τα εγγόνια του για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάνει τα ψώνια του, έχει στολίσει το σπίτι του και στην τραπεζαρία δεσπόζει ένα μαγευτικό και μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ωστόσο ακούει το μήνυμα του τηλεφωνητή του

Η κόρη του τον ενημερώνει πως δεν μπορούν να τον επισκεφτούν για τις γιορτές. Του υπόσχεται όμως πως θα τα καταφέρουν την επόμενη χρονιά, ενώ ακούγεται και η φωνούλα της εγγονής του που του λέει πως θα τον δουν σύντομα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανέκφραστος συνεχίζει να στολίζει το σπίτι ενώ τοποθετεί και πάνω από το τζάκι μία καρτ ποστάλ με τα πρόσωπα των παιδιών του. Το ίδιο σκηνικό ωστόσο διαδραματίζεται κάθε χρόνο καθώς φαίνεται πως στα χριστουγεννιάτικα γεύματα είναι μόνος του. Όλα όμως αλλάζουν όταν όλα τα παιδιά του που είναι διασκορπισμένα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου λαμβάνουν ένα μήνυμα ή μία κάρτα μέσω των οποίων ενημερώνονται πως ο πατέρας τους έχει φύγει από την ζωή.

Όλα τα παιδιά κλαίνε, τον σκέφτονται και αναπολούν το πρόσωπό του. Έτσι λόγω της κηδείας επιστρέφουν όλα μαζί στο πατρικό τους σπίτι. Όταν μπαίνουν όμως μέσα βλέπουν ένα στολισμένο σαλόνι και μία τραπεζαρία έτοιμη για οικογενειακό δείπνο. Ενώ όλοι τους κλαίνε ενώ είναι ταυτόχρονα έκπληκτοι, εμφανίζεται ο ηλικιωμένος άνδρας.

«Πώς αλλιώς θα σας μάζευα όλους μαζί;» αναρωτιέται και το πλάνο από την θλίψει αλλάζει στην χαρά και την οικογενειακή θαλπωρή ενός δείπνου όπου όλοι πίνουν, τρώνε και γελούν ευτυχισμένοι με πιο χαρούμενο από όλους τον πατέρα που κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού.

Εσύ άραγε έχεις κανέναν συγγενή σου που έχεις παραμελήσει ενώ δεν πρέπει;

Δείτε το βίντεο:

(koolnews.gr)