Η Kim Kardashian εξώφυλλο στο «Vogue» Ινδίας

Η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε για τη Vogue Ινδίας και εντυπωσίασε! Η διάσημη τηλεπερσόνα και μητέρα τριών παιδιών στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της αμερικάνικης showbiz και αποκάλυψε ότι ποτέ δεν φανταζόταν την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα!

Επίσης, παραδέχθηκε πως κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν του reality «Keeping Up with the Kardashians», που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2007, τίποτα δεν προμήνυε την απίστευτη επιτυχία τους και την εξέλιξη αυτής της επιτυχίας σε μια εμπορική αυτοκρατορία: «Πάντα πίστευα πως το επαγγελματικό μου μέλλον είναι να έχω απλώς ένα μαγαζί με ρούχα. Δεν φαντάστηκα ποτέ πως το show θα έπαιρνε την έγκριση για να συνεχιστεί μετά την πρώτη ή τη δεύτερη σεζόν. Και μετά, διάφορα άρχισαν να συμβαίνουν και όλα πήραν το δρόμο τους. Εγώ και η μητέρα μου βλέπαμε την επιτυχία που ξαφνικά είχαμε και ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε καν τι ξεκινούσαμε, αλλά ήμασταν μια ομάδα. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη. Στην αρχή, δεν είχαμε κριτήριο στις επαγγελματικές συμφωνίες, απλώς λέγαμε “ναι” σε όλα. Αλλά αυτό μας βοήθησε να ανελιχθούμε και να φτάσουμε στο σημείο να έχω σήμερα τη δική μου εταιρία καλλυντικών, την οποία χρηματοδοτώ μόνη μου».

Η Kim πόζαρε αρκετά συντηρητικά για τα δεδομένα της και με ρούχα που φέρνουν στην κουλτούρα της χώρας.

Δείτε τη φωτογράφιση της reality star…

(govastileto.gr)