Η Real Group (Nίκος Xατζηνικολάου-Aνδρέας Kουρής) μπαίνει και στην τηλεόραση μέσω Tουρκίας!

Nα διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία αποφάσισε ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως ανακοίνωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm!

«Η Real Group αποφάσισε να μπει στην τηλεόραση. Αποφάσισε να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να διεκδικήσει τηλεοπτική άδεια, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία. Επειδή χαμογελάτε σας λέω ότι το λέω απολύτως σοβαρά. Η ανακοίνωση είναι επίσημη. Το Real Group θα κάνει αίτηση για τηλεοπτική άδεια στην Τουρκία. Το λέω δημόσια για να το ακούσει η τουρκική πρεσβεία, να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μας βοηθήσει για το φάκελο», είπε ο δημοσιογράφος.
Επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι δεν κάνει πλάκα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε πως η τουρκική τηλεοπτική αγορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς η γειτονική χώρα έχει περίπου 80 εκατομμύρια πληθυσμό, ενώ τόνισε πως από την Δευτέρα, σε συνεργασία με μεγάλο δικηγορικό γραφείο σε Ελλάδα και Τουρκία, θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Γιατί έχει δικαίωμα ο Τούρκος καναλάρχης να διεκδικήσει άδεια στην Ελλάδα και όχι εμείς στην Τουρκία;», διερωτήθηκε ο  δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Η πρόταση είναι επίσημη. Την έχω συζητήσει με τον συνεταίρο και φίλο τον Ανδρέα Κουρή και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε».

Aνδρέας Kουρής
Nίκος Xατζηνικολάου