Η Samsung Galaxy Surfboard είναι μία σανίδα με LED οθόνη η οποία μπορεί να προβάλλει μέχρι και tweets. Σχεδιάστηκε για χάρη του διάσημου surfer Gabriel Medina (video)

Έχουμε δει πληθώρα gadgets τα οποία σχετίζονται με τον αθλητισμό και μάλιστα από μεγάλα ονόματα. Κατά καιρούς λανσάρονται wearables, trackers, έξυπνα παπούτσια, μπλουζάκια και άλλα πολλά. Αυτή τη φορά η Samsung παρουσίασε την έξυπνη σανίδα του surf.

Tο Samsung Galaxy Surfboard είναι μια σανίδα στην οποία έχουν μπει κάποια hi-tech στοιχεία και σχεδιάστηκε για χάρη του διάσημου surfer Gabriel Medina.

Το project σχεδιάστηκε σε συνεργασία με Leo Burnett και Johnny Cabianca και έχει εγκατασταθεί μια LED οθόνη ενώ μέσα μπορείς να βάλεις το Samsung Galaxy S7. Αν αναρωτιέστε σε τι μπορεί να χρησιμεύσει μια hi-tech σανίδα, η απάντηση είναι ότι προβάλλει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες των κυμάτων, για την ταχύτητα των ανέμων, την κατεύθυνση κλπ. Επιπλέον, μπορεί να προβάλει tweets από τους fans των αθλητών του surf για να τους εμψυχώνουν, αλλά και συμβουλές από τους προπονητές.

Για όσους θα ήθελαν ένα Samsung Galaxy Surfboard, μάλλον δεν θα μπορέσουν να το αποκτήσουν καθώς η Samsung δημιούργησε ένα κομμάτι αποκλειστικά για τον Medina.

Δείτε το video:

samsung-galaxy-surfboard-01-570

(techblog.gr)