Θέλει «να κάνει τη …δουλειά του» πολύ εύκολα!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➙ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ως προς τις πρόσφατες, πρωτοφανείς δημόσιες δηλώσεις, του Τούρκου Προέδρου, σε σχέση με την ευθύτατα εκφρασθείσαν επιθυμίαν του να απογυμνώσουμε τα νησιά μας –και ίσως αργότερα …όχι μόνο- από κάθε Στρατιωτική Παρουσία μας, έτσι ώστε «να κάνει την …δουλειά του» πολύ πιο εύκολα και χωρίς απώλειες!

➙ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ο γείτων και …σύμμαχος, εκμεταλλεύεται απόλυτα την επιμονή μας να θέλουμε να τον …κατευνάσουμε, να τον …εκλογικεύσουμε, να τον …ηρεμήσουμε!

➙ΕΚΕΙΝΟΣ, τα μέγιστα ενθαρρυνόμενος από την φοβική και παιδαριώδη μας συμπεριφορά απέναντί του, συνεχίζει ακούραστα και αισχρότατα να απειλεί με πόλεμο και με καταστροφές, την Χώρα μας και τον λαό μας, μονίμως στοχεύων σε σφαγές και λάφυρα!

➙ΕΤΣΙ, δεν δίστασε, ακόμα και να προχωρήσει στην πρόσφατη, -ανενδοίαστη και ευθύτατη- προτροπή του, προς τους Έλληνες ψηφοφόρους, να …μαυρίσουν το κόμμα, του κου Μητσοτάκη, στις ερχόμενες εκλογές!

➙ΚΑΤΙ το οποίον όντως …ζάλισε, τα μέγιστα …προβλημάτισε, και σφόδρα μπέρδεψε …Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση!

➙ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, όσους εξ’ αυτών θεωρούν τις συστάσεις του εχθρού, ως μίαν απαράδεκτη παρέμβαση στα κομματικά τους «πράγματα», εν όψει των επερχομένων Εθνικών μας Εκλογών!

➙ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, όσους δικαίως ερμηνεύουν την ενέργειά του αυτή και τα ακριβή του λόγια, ως έκφραση ευχής του θερμότατης, να περιέλθει η Πολιτική Εξουσία σε αντίθετους προς την συνεχιζόμενην εντατική ισχυροποίηση, της Ελληνικής αμυντικής ικανότητος απέναντί του!

➙(ΑΥΤΟ ακριβώς που αποφασιστικά τον αποτρέπει, από το να θέσει σε άμεση εφαρμογή τα γνωστά κατακτητικά του Σχέδια, εναντίον της Χώρας μας)

➙ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ λοιπόν, πολύ εύκολα, ότι ούτως εχόντων των πραγμάτων, και η Αντιπολίτευση θα διστάζει να …χειροκροτήσει, την έμμεση αλλά σαφέστατη …εύνοια του εχθρού μας προς αυτήν, για εξόχως σοβαρούς, οπωσδήποτε αρκετά γνωστούς, λόγους!

➙ΙΔΩΜΕΝ!!!