Θα συζούμε μονίμως με τους λαθρομετανάστες

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Mεσα στα τόσα ωραία και περίφημα που γίνονται στον τόπο μας, που έχει μετατραπεί σε …«Μοναστηράκι» -νάναι καλά η Λεγεώνα των Συριζαίων-, θα μάθατε πως ο Μητροπολίτης Χίου διώκεται για «ρατσισμό», επειδή σε ομιλία του απεκάλεσε τους βάρβαρους εισβολείς Ασιάτες και Αφρικάνους «Λαθρομετανάστες»!

Φαίνεται ότι κάποιος ευαίσθητος, προοδευτικός και μορφωμένος Ελλην πολίτης, του έκαμε το ψυχικό, καταγγέλοντάς τον -βάσει Νόμου της δια πρώτην φοράν Αριστεράς-, ή κάποιος εκπρόσωπος Δημόσιας Ελληνικής Αρχής, έμπλεος Χριστιανικών αισθημάτων, αλλά μη δεχόμενος να φιλοξενήσει στο σπίτι του έστω και δια μίαν ώρα ένα ζεύγος «μεταναστών»…
Και ερωτώ: Εγώ, απλός πολίτης -Ελλην κ’ αγώ-, που κατ’ εξακολούθησιν εγγράφως (scripta manent), τους αποκαλώ -και θα συνεχίσω εφ’ όρου ζωής-, λαθρομετανάστες, θα τύχω της ίδιας μεταχείρισης; Μάλιστα -προκαλώ-, τους αποκαλώ «λαθρομετανάστες» στον κύβο, ώστε το αδίκημα μου να έχει πολλαπλή επιβάρυνση. Δεν φαντάζομαι να τύχω απαλλαγής δια βουλεύματος, ως υπερήλιξ εν ανία και με 80% αναπηρίαν; Oχι. Δεν πρέπει να εξαιρεθώ.

Oύτε θα προσλάβω τον κ. Κούγια για υπεράσπιση! Θα φυλακισθώ ισοβίως! Ετσι θα μου δοθεί η ευκαιρία -εκτός που θα τρώω και θα κοιμάμαι τσάμπα-, να διαβάσω την Ελληνική Ιστορία από τον Λεωνίδα, Τουρκοκρατία, Μικρασιατική Κατστροφή, Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, Γερμανοιταλική Κατοχή, Εμφύλιο, Χούντα, Μεταπολίτευση και να φθάσω μέχρι τη σημερινή Γερμανική Κατοχή, επιλέγοντας τους Ελληνες προδότες, τους ανήθικους, τους απάτριδες, τους ξενολάτρες, τους πουλημένους και τους φονιάδες!

Γιατί ο Εφιαάλτης άφησε το σπέρμα του στη φυλή μας, πουλήθηκε η γη μας, πουλάμε και το πνεύμα μας! Θα γεμίσουμε τζαμιά όλη τη Χώρα, με κύριο και λαμπρότερο, πλησίον της Ακρόπολης, ώστε να επισκιάσει σε αξία και προβολή τον Παρθενώνα, που θεωρούσαμε -τι εγωϊστές αλήθεια-, το αιώνιο Παγκόσμιο σύμβολο Πολιτισμού.
Αν επιστρέψουν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστών (έλα τώρα βλέπω πόσο χαρήκατε…) από την Ευρώπη, στην Ελλάδα, δεν θά’ ταν άσχημο, στη μέση του σταυρού της σημαίας μας, να βάλουμε την ημισέλινο! Μισέλληνες, Ελληνες προδότες, χαίρεται!