Θα τρελαθούμε! Ο Δήμος Κεφαλονιάς αγοράζει φάρμακα από την Κρήτη

Θα μας τρελάνουν εκεί στο Δήμο! Το λέμε και το ξαναλέμε, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με τα όσα συμβαίνουν στο Μέγαρο.

Δείτε λοιπόν μια ιστορία που αν όχι τίποτε άλλο μένεις …με το στόμα ανοιχτό.

Στην Κεφαλονιά λειτουργούν περί τα 30 Φαρμακεία.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο.

Το άλλο δεδομένο είναι ότι στις 25/7/2017 ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης με απόφασή του (ΑΔΑ: ΩΕΛΥΩΕ5-6ΛΣ) έκανε «Απευθείας ανάθεση για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς» αξίας 2.066,68 ευρώ σε Φαρμακείο που νομίζετε;

Στο …Ηράκλειο Κρήτης!!!

Ναι! Καλά διαβάσατε !

Ο Δήμος Κεφαλονιάς αγόρασε φαρμακευτικό υλικό όχι από τα 30 Φαρμακεία της Κεφαλονιάς αλλά από την άλλη άκρη της Ελλάδας την Κρήτη!!!

Βέβαια μπορεί να πούνε ότι ο Δήμος έκανε ηλεκτρονική πρόσκληση ενδιαφέροντος (21445/11-7-2017) για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού προϋπολογισμού 2.069,21 ευρώ και ότι η καλλίτερη ίσως ακόμη και η μοναδική προσφορά ήταν από …την Κρήτη.

Δηλαδή να πιστέψουμε ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς αγόρασε φάρμακα από …την Κρήτη για να κερδίσει το τρομακτικό ποσόν των …2,53 ευρώ (δύο ευρώ και 53 λεπτά) και ένα φαρμακείο της Κεφαλονιάς δεν βρέθηκε να δώσει έκπτωση …2,54 ευρώ!!!

Ειλικρινά αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο Δήμαρχος που υπόγραψε την προμήθεια κατάλαβε …που βάζει την υπογραφή του !

Τελικά τι γίνεται με τις υπογραφές στο Δήμο Κεφαλονιάς …«ένας Θεός ξέρει».

Τη μία φορά ομολογεί δημόσια ο δήμαρχος ότι δεν γνωρίζει πως ….εφτά έγγραφα έχουν φύγει από τον Δήμο για τον Πλατύ Γιαλό και την άλλη του φέρνουνε να υπογράψει (γιατί προφανώς και δεν έκανε ο δήμαρχος …έρευνα αγοράς σε όλη την Ελλάδα) για αγορά φαρμάκων από την …Κρήτη.