Θεοί και Δημ. Αρχή έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα Καμιναράτα, λέει η πρόεδρος Θ. Kούτσης

Δεν ξέρω ποιό ριζικό μας κυνηγάει και ποιός μας έχει βλαστημήσει, αλλά εδώ και καιρό έχει φανεί ότι η οι κάτοικοι της Ανωής στην Παλική είναι παιδιά κατώτερου Θεού.

Βέβαια πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει και έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε ότι μ’ αυτή τη Δημοτική Αρχή η αφροντισιά και η εγκατάλειψη στην περιοχή μας έχει χτυπήσει κόκκινο.

Oμως ιδιαίτερα στα Καμιναράτα, μας έχουν γυρίσει την πλάτη όλοι οι Θεοί, μικροί και μεγάλοι. Δεν είναι μόνο ο δρόμος της Ανωής που μας έχει κόψει την πρόσβαση στο Ληξούρι.

Δεν είναι οι ανεμογεννήτριες που θέλουν να μας φυτέψουν καταστρέφοντας έτσι περιοχές με σπουδαία ιστορική σημασία και ομορφιά.
Eίναι και γιατί οι δημοτικοί μας Aρχοντες δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε καν στις απλές και αυτονόητες ανάγκες της καθημερινότητάς μας. Ζητάμε από τον Oκτώβρη του περασμένου χρόνου συντήρηση στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση λαμπτήρων και ακούμε μόνο αναβολές, προφάσεις και δικαιολογίες.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Καλό είναι να καταλάβουν ότι οι πρόεδροι των Κοινοτήτων έχουμε και ρόλο και άποψη για την Aυτοδιοίκηση και ξέρουμε να διεκδικούμε. Ας μην προσπαθούν λοιπόν να μας καταργήσουν.

Ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή, όταν με το καλό τελειώσουν οι βασιλόπιτες, θα αποφασίσει να ασχοληθεί και με τα «ασήμαντα» προβλήματα μας.

Θοδωρής Κούτσης
Πρόεδρος Κοινοτ. Καμιναράτων