Θεόφιλε, είσαι μεγάλη …μαλαγάνα!

Θεόφιλε, είσαι μεγάλη …μαλαγάνα!

Με την «ουρά στα σκέλια» και στα πνιχτά ο δήμαρχος: Τηλεδιάσκεψη και δημοσίευση της απόφασης για κορωναϊό!

Τελικά μεγάλη …μαλαγάνα ο Θεόφιλος. Όταν διαφωνεί με την κριτική που του γίνεται πετάει ένα …ξεκαρδιστικό «Μυθεύματα και διαστρεβλωμένες ειδήσεις» και ξεμπερδεύει!

Όταν όμως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, «βάζει την ουρά κάτω από τα σκέλια» …«μούγκα στη στρούγκα» και σαν καλό παιδί κάνει στα μουλωχτά αυτό που πρέπει αλλά κάποιος άλλος του υπέδειξε και το οποίο η πολιτική του κουλτούρα δεν του επιτρέπει να το παραδεχτεί δημόσια.

Δύο μαζεμένα τα χθεσινά συμβάντα, τα οποία, όλως τυχαίως για να δει κάποιος την αποτελεσματικότητα του δημάρχου Θεόφιλου σχετίζονται με τον κορωναϊό και το πώς πολιτεύεται η δημοτική αρχή.

Πρώτα βγαίνουν σύμβουλοι και ζητάνε οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη, με κορυφαία την αίτηση των 10 συμβούλων της Παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» (Παρίσης) που ζητάνε σύγκλιση του Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη.

Πληροφορίες λένε ότι χθες εστάλη email σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους από τις υπηρεσίες του Δήμου, καλώντας τους να εγγραφούν σε υπηρεσία η οποία δίνει τη δυνατότητα για διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις  για τους φορείς του Ελληνικού Δημοσίου …την ώρα που ο Μιχαλάτος κάνει (προφανώς για να ‘χει την ησυχία του) τις συνεδριάσεις για περιφοράς.

Το δεύτερο αφορά την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. στις 10 Μαρτίου με εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης (Κουρούκλης) για τη λήψη μέτρων από το Δήμο για τον κορωναϊό και η οποία δεν είχε δημοσιευτεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τουλάχιστον μέχρι την περασμένη Παρασκευή 21/3 που αποκάλυψε το θέμα ο Φόρτες οπότε και δεν υλοποιείτο!

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Τελικά, σαν καλό παιδί ο Θεόφιλος Δευτέρα πρωί το πρώτο πράγμα που έκανε (πριν να πιεί καφέ λένε οι κακές οι γλώσσες…) ήταν να αναρτηθεί η συγκεκριμένη απόφαση 91/20 (ΑΔΑ: ΩΥΟΛ46ΜΓΤΤ-ΛΒΙ) στα σιωπηλά δίχως …να κάνει καταγγελίες για face news.

Τώρα το πώς γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο να παίρνει απόφαση, και μάλιστα ομόφωνα παρακαλώ, για συγκεκριμένα μέτρα κατά του κορωναϊού και …να ξεχνιέται να δημοσιευτεί οπότε και δεν υλοποιείται, μόνο ένας …Θεόφιλος ξέρει που μόνιμα βλέπει δίπλα του φαντάσματα και κανέναν (ούτε τους άμεσους συνεργάτες του…) δεν ακούει! 

Και με την ευκαιρία.

Στο τελευταίο Δ.Σ. ο Θεόφιλος φθάνοντας στον πάτο το ύψιστο αξίωμα που του έδωσαν οι πολίτες, προπηλάκισε (κοινώς τραμπούκισε) δημόσια όπως είναι γνωστό το Φόρτε γιατί λέει πως …είναι πίσω από δημοσιεύματα του «Η» απειλώντας τον μάλιστα! Και όταν ο τελευταίος τον κατάγγειλε, κατά τη γνωστή του τακτική όταν «έχει βρεγμένη τη φωλιά του» ο Θεόφιλος …«σιωπή ασυρμάτου». Και όμως αυτός και κάποιοι από τους δικούς του που διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους στο Δ.Σ. για τα δημοσιεύματα συνεργατών του «Η», δεν λένε τίποτα τώρα που σκάσανε μύτη στο ξαφνικό και στα ιδιόκτητα και φίλια μέσα ενημέρωσης του Μιχαλάτου …νέα φυτά και …όψιμα ευαίσθητοι και «ενεργοί πολίτες»!