Θεόφιλε, εσύ οφείλεις να μας πεις πόσα πήρες!

⦿ Το Σάββατο ο «Η», μετά το θόρυβο για την καμπάνια του κορονοϊού, βγήκε ευθαρσώς και είπε ότι η Κυβέρνηση του έδωσε 4 ρεκλάμες για το πρόγραμμα «Μένουμε Σπίτι» προς 1.000 Ευρώ τη μία, ήτοι 4.000 Ευρώ (…ακόμα δεν τα έχουμε λάβει…).

⦿ Και εξηγήσαμε ότι τις διαφημίσεις αυτές και περισσότερες τις δικαιούται η εφημερίδα μας, η οποία δίνει καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης και της αρθρογραφίας, επί 29 χρόνια!

⦿ Πάντα μαχητική και εντελώς ανεξάρτητη.

Θ. Mιχαλάτος

⦿ Επίσης αναφέραμε ότι το portal της εφημερίδας μας kefalonianmantata, παρ’ ότι ΝΟΜΙΜΟ 100%, δεν έλαβε τέτοιες διαφημίσεις που τις δικαιούται.

⦿ Και είπαμε το εξής:

⦿ Επειδή πολλοί και διάφοροι μιλάνε για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ύψους 20 εκατομμυρίων Ευρώ και επειδή πολλοί …μαϊμουδιάρηδες των ΜΜΕ τσίμπησαν διάφορα ποσά, πρέπει η Κυβέρνηση να βγάλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.

⦿ Επίσης, επειδή εμείς είπαμε από μόνοι μας πόσα μας «βγάλανε», δηλαδή …4 ψωροχιλιάρικα, ας πουν και οι άλλοι -αν θέλουν- πόσα πήραν.

⦿ Βέβαια, επειδή ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος τυγχάνει να έχει και αυτός 5-6 ΜΜΕ, ζητάμε και απαιτούμε (αφού είναι δήμαρχός μας) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ!

⦿ Ξεκαθαρισμένα πράγματα!

⦿ Ομως μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ, και …σφυρίζει -ως φαίνεται- αδιάφορα…

⦿ Κρίμα, ρε συ Θεόφιλε, είχες ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ν’ απαντήσεις…

Ιβάν