Θεόφιλε, ε, όχι να βγεις κι’ από πάνω!

⦿ «Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», λέει η γνωστή παροιμία και δένει κουτί με την αντίδραση του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου στην κριτική που του ασκήσαμε για την ΑΝΕΥΘΥΝΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ στάση του να παρευρεθεί με συνεργάτες του στη συνεδρίαση της Κοινότητας Πόρου.

⦿ Ούτε λίγο ούτε πολύ, από τον …ιδιοκτησίας του ραδιοφωνικό σταθμό ο Θεόφιλος, πήγε να βγει και από πάνω , υποστηρίζοντας πως …«αυτές οι ώρες δεν είναι ώρες που προσφέρονται για να γίνεται μία κριτική χωρίς λόγο»!

⦿ Αποκλείεται να έχει συναίσθηση του τι λέει ο δήμαρχος, γιατί αν είχε θα αντιλαμβανόταν πως αυτό που έκανε ήταν εντελώς παράνομο και σε βάρος της υγείας των πολιτών, ενώ ο τρόπος που πάει να δικαιολογηθεί είναι το λιγότερο ανεύθυνος που δεν προσιδιάζει με την ιδιότητα του δημάρχου αυτές τις κρίσιμες για τους πολίτες ώρες!

⦿ Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι ο «Η» είναι εφημερίδα ταγμένη απέναντι σε οποιαδήποτε εξουσία, με ουσιαστικό έλεγχο και εποικοδομητική κριτική.

⦿ Και όπως ο φίλος μας ο Γνήσιος υπέστη την βάσανον αυτήν, έτσι θα την υποστούν και όλες οι σημερινές εξουσίες, αλλά και αυτές που θα έρθουν.

Ιβάν