Θεόφιλος-«Για τα ησυχότερα»

Aν ρωτήσεις τον Δήμαρχο Αργοστολίου γιατί δεν κάνει αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε ή ακόμα περισσότερο γιατί κάνει τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε θα σου απαντήσει «για τα ησυχότερα».

Δηλαδή Θεόφιλε.

«Για τα ησυχότερα» διατηρείς αργόμισθους που σου κληροδότησε η Δημαρχία Παρίση; Αυτό δεν είναι λάθος. Είναι προσβολή προς τους νέους ανθρώπους που σε υποστήριξαν σθεναρά πιστεύοντας όσα προεκλογικά έλεγες περί διαφάνειας και αξιοκρατίας.

«Για τα ησυχότερα» δεν ανακοινώνεις τα έσοδα της Μελισσάνης, της Δρογκαράτης, των Δημοτικών επιχειρήσεων του Σεπτεμβρίου του 2019 ώστε να γίνουν οι αναγκαίες και αυτονόητες συγκρίσεις με τις αντίστοιχες περιόδους στα προηγούμενα χρόνια;

«Για τα ησυχότερα» πληρώνεις άκριτα «έργα και προμήθειες» σε Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα που ή δεν έγιναν ή κατά τρόπο εξοργιστικό χρεώθηκαν σε βάρος του Δημοτικού Ταμείου αν και δημόσια έχουν καταγγελθεί τέτοιες περιπτώσεις. Δημόσια και επώνυμα.

«Για τα ησυχότερα» δεν στέλνεις στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές , στις αρμόδιες δικαστικές αρχές όσα καταγγέλλονται.

Ο κόσμος όμως Θεόφιλε δεν σε ψήφισε «για τα ησυχότερα».

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ;

Ο Σπύρος Πεφάνης στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκάλυψε. «Ο Δήμος Ληξουρίου δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΚΕ και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. Πρόκειται για πολιτική πλεκτάνη».

Ο Παρίσης πήρε επί τόπου τηλέφωνο τον νυν Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη εκ των παλαιών «δεκανέων» του και του λέει. «Γιώργο γιατί δεν πληρώνεις να πάρει τα λεφτά του και ο κόσμος;»

«Δεν πληρώνω γιατί δεν μπορεί να πληρώνει το Ληξούρι τα χρέη του Αργοστολιού». Απάντησε ο νυν Δήμαρχος και τέως υπαξιωματικός.

Μα τι μας λέτε κύριε «Αντιπρόεδρε». Τα χρέη τα ψήφισες εσύ σαν Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ επί Προεδρίας Κωνσταντάκη. Να βγεις να καταγγείλεις τον Κωνσταντάκη αλλά και τον εαυτό σου αν «δεν συμφωνείς» με δαπάνες. Εσείς μαζί αποφασίζατε. Η πολιτική χρειάζεται αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα. Και μην ξεχνάς πως εκπροσωπείς το Ληξούρι και την Ιστορία του και όχι τον εαυτό σου.

ΜΑΡΤΥΡΑΣ «ΦΩΤΙΑ»

Πες μας Αντιπρόεδρε ποιες δαπάνες στην ΚΕΔΗΚΕ ψήφισες αλλά είσαι αντίθετος και δεν πληρώνεις;

Δεν συμφωνείς με τις αυθημερόν προσλήψεις «from the window»; Δεν συμφωνείς με το «ήχος και φως» που έφτασε σε 300-400 χιλιάδες χοντρικώς; Δεν συμφωνείς με τα glorious Καρναβάλια; Δεν συμφωνείς με τα family δούναι και δούναι ;

Μωρέ βρήκα μάρτυρα «φωτιά» για τις επερχόμενες δίκες με τον Κωνσταντάκη. Γράφω στο καρνέ μου. «Κατσιβέλης Αντιπρόεδρος-μάρτυρας υπεράσπισης no 17»

(kefalonitis-onos.blogspot.com)