Θεόφιλος, εν καμίνω!

«Καίνε» κυριολεκτικά το δημαρχείο Αργοστολίου τα συσσωρευμένα και άλυτα προβλήματα στο μητροπολιτικό δήμο του Νομού μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Προβλήματα που είναι βέβαιο ότι θα «τσουρουφλίσουν» και την πονηρά αλώπηξ της τοπικής πολιτικής σκηνής Θεόφιλο Μιχαλάτο, στην εκλογική αναμέτρηση τον προσεχή Οκτώβριο 2023!

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

◼︎ Καθημερινό ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ειδικά στην Αγορά της πρωτεύουσας μας.

◼︎ Κεντρικοί δρόμοι Αργοστολίου χάλια.

◼︎ Μουσείο Σκλάβου στα χαρτιά.

◼︎ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στις απ’ ευθείας αναθέσεις, και στο Λιμενικό Ταμείο και στο Δήμο.

◼︎ Εγκατάλειψη ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ στη τύχη τους.

◼︎ Στα περισσότερα ΧΩΡΙΑ του δήμου Αργοστολίου η αδυναμία παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής είναι έκδηλη.

◼︎ Μουσείο Αργοστολίου ερμητικά ΚΛΕΙΣΤΟ, αλλά ο Θεόφιλος σφυρίζει αδιάφορα.

◼︎ Έργα υποδομών στο ΝΑΔΙΡ.

◼︎ Πλήρης ανικανότητα άντλησης πόρων από ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ μια στη χάση μια στη φέξη.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κορυφαία σε αναγνωσιμότητα σαϊτς της Κεφαλονιάς όπως e-kefalonia, Kefalonian Mantata, Kefalonian Press, Portoni, Εφημερίδα της Κεφαλονιάς, Kefalonia news, ασκούν ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ σε καθημερινή σχεδόν βάση για την προκλητική αδράνεια που επικρατεί στο Δημαρχείο Αργοστολίου. Αδράνεια που απεικονίζεται με μία μόνο φράση: «Εργο Μηδέν»!

Γι’ αυτό και ΟΛΟΙ οι συνδυασμοί -εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου – εξαπολύουν βέλη κατά ριπάς στη σημερινή Δημοτική Αρχή που έχει απογοητεύσει τους πάντες και τα πάντα!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σε πρόσφατη ανάρτηση το σάιτ Θεόφιλου αναφέρει ότι έρχονται στο Δημαρχείο 18 εκ. ευρώ… για έργα! Ξέρετε τι λέει ο λαός σ’ αυτή την περίπτωση; Ο Μανώλης με τα λόγια κτίζει ανώγεια και κατώγια!..