Θεόφιλος & Σία επιβεβαιώνουν τον «Η»

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Χθες 16 Οκτωβρίου 2020 στις 8:50:20, λάβαμε στον «Η» με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την ΕΔΑΚΙ ΑΕ ΟΤΑ το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα:

Αρ. πρωτ. 441  

Αργοστόλι 15-10-2020

Προς Εφημερίδα

Ημερήσιος

Ενταύθα

ΘΕΜΑ: Ορθή επανάληψη απόφασης

ΣΧΕΤ.: Η από 13-10-2020 δημοσίευσή σας

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την από 13-10-2020 δημοσίευση της εφημερίδας σας ότι έγινε ορθή επανάληψη στην υπ. αριθμ. 110/2020 απόφαση του Δ.Σ. και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Για την ΕΔΑ-ΚΙ Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Τόση ταχύτητα επιβεβαίωσης του «Η» δεν έχει ξαναγίνει!

Και γι’ αυτό …θερμά ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο!

Και εξηγούμαστε:

Την περασμένη Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο «Η» είχε δημοσίευμα με το οποίο δημοσιοποιεί την 110/30-9-2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΔΑΚΙ και με τίτλο «2 Σπύροι Ματιάτοι ζητάνε εξηγήσεις από το φύλακα του ΧΥΤΥ με τη …σφίγγα». Σύμφωνα με την απόφαση «κατόπιν αιτημάτων που έθεσαν τα μέλη του ΔΣ κ . Ματιάτου Σπυρίδωνα και Ματιάτου Σπύρου  να μας ενημερώσει εγγράφως  τι ακριβώς συνέβη στις 05-09 2020 με την πυρκαγιά στο ΧΥΤΥ και γιατί απουσίασε χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία» ομόφωνα το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ, όπως αναφέρεται στην απόφαση, δέχθηκε το αίτημα των δύο Ματιάτων να ζητηθεί η ενημέρωση από το φύλακα.

Α. Γαβριελάτος

Αυτά στις 13 του μήνα.

Την επομένη 14 του μήνα στις 14:01:43 αναρτάται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η ορθή επανάληψη της 110/2020 απόφασης με την οποία …εξαφανίζεται ο Ματιάτος ο εξ Ομαλών ως ερωτώμενος και εμφανίζεται στη θέση του ως ερωτών …ο Καβαλλιεράτος Γιώργος σύμβουλος και πιστός παλαιόθεν συνεργάτης του Θεόφιλου Μιχαλάτου!!!

Η εμπλοκή στην υπόθεση του δημάρχου Θεόφιλου και του Ματιάτου εξ Ομαλών όπως μαρτυρούν τα γεγονότα είναι πέρα πάσης αμφιβολίας.

Σπ. Ματιάτος

Αυτό λοιπόν το γεγονός το «έπιασε» ο «Η» όπως επίσης και άλλο ένα «λαυράκι» που αφορούσε την ακύρωση της αμαρτωλής σύμβασης των 6.000 ευρώ (παρά κάτι) «για τα γεύματα στους μετέχοντες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ΧΥΤΥ» με απευθείας ανάθεση του προέδρου σε επιχείρηση των αδελφών στελέχους της ΕΔΑΚΙ και υπογεγραμμένη από πρόεδρο Κοινότητας, οπότε και ελέγχεται εκτός από το ηθικό μέρος και για τη νομιμότητά της!!!

Χθες, 16 του μήνα, ο «Η» κυκλοφορεί με άλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και με πρωτοσέλιδο τίτλο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΠΛΕΞΑΝΕ …ΤΑ  ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΚΙ»!

Σπ. Ματιάτος

Στο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται το πρωτοφανές …χάος που επικρατεί στο Δημαρχιακό Σύστημα …Θεόφιλος και ΣΙΑ με επικέντρωση στα συμβαίνοντα στην ΕΔΑΚΙ.

Εκεί λοιπόν αποκαλύπτεται ΟΧΙ ΜΟΝΟ… η «ορθή επανάληψη» της 110/2020 απόφασης για την οποία μας έστειλε το ηλεκτρονικό μήνυμα ο πρόεδρος Αργύρης Γαβριελάτος και με την οποία εξαφανίζεται ο Ματιάτος εξ Ομαλών «να ζητάει» εξηγήσεις από το φύλακα και τη θέση του να παίρνει «ο κολλητός» του Θεόφιλου Καβαλλιεράτος αλλά και η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της σύμβασης για τα γεύματα οπότε και… «ξεπλένεται» με την εξαφάνισή της η ηθικά και νομικά διαβλητή απόφαση ανάθεσης!!!

Γιαυτό ΟΜΩΣ το θέμα ο πρόεδρος Γαβριελάτος …λέξη!!!

Οπότε και η σιωπή του κάλλιστα μπορεί να εκληφθεί και ως ομολογία …ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων, συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου προσωπικές επιλογές του οποίου είναι όλοι τους!!!

Άλλωστε ο Θεόφιλος ποτέ δεν έχει ανακαλέσει  τον ισχυρισμό του σε ανύποπτη στιγμή πως «Η Διαδημοτική (ΕΔΑΚΙ) είναι “πλυντήριο” ξεπλύματος χρημάτων»!

Και κάτι τελευταίο που επιβεβαιώνει το χθεσινό πρωτοσέλιδο τίτλο του «Η» «ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ  ΣΙΑ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΑΚΙ»

Το email από την ΕΔΑΚΙ στάλθηκε στον «Η» χθες 16 Οκτωβρίου στις 8:50:20 και φέρει ημερομηνία 15 Οκτωβρίου.

Όμως την ώρα που μας ενημερώνει ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ γι αυτό που θέλει, ο «Η» το έχει …ΗΔΗ δημοσιεύσει σχεδόν 12 ώρες πριν!!!

Τι συνέβη;

Ο «Η» της 16ης Οκτωβρίου, όπως κάθε ημέρα, κυκλοφορούσε στα περίπτερα από τις 9.30 το βράδυ της προηγουμένης 15ης τους μήνα και επί πλέον στις 7.30 το πρωί της 16ης του μήνα βρισκόταν, όπως κάθε μέρα, στη θυρίδα της ΕΔΑΚΙ στο ταχυδρομείο, 1 ½ ώρα πριν να μας σταλεί το email!!!

Δ.Δ.-

Οπως ήταν φυσικό και το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση με τα όσα διαδραματίζονται στην ΕΔΑΚΙ (πρώην Διαδημοτική).