Θρήνος για την απώλεια του επιχειρηματία Γεράσιμου Φλαμιάτου

Θρήνος από προχθές στα Πουλάτα και στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης και της Αγίας Ευφημίας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 χρόνων ο επιχειρηματίας Γεράσιμος Φλαμιάτος, ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους αντιπροσώπους της ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας του Γεράσιμου Φλαμιάτου «η Toyota Retailers-Γεράσιμος Φλαμιάτος ΑΕ δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής ΤΟΥΟΤΑ από το 1992. Η θέση της αντιπροσωπείας μας μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου είναι αποτέλεσμα μιας πορείας συνεχούς ανάπτυξης και βασίζεται στο πάθος μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται την εμπειρία αγοράς ή συντήρησης των αυτοκινήτων τους.

Οι δραστηριότητές μας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους 7.000 τ.μ. και αναπτύσσονται από άριστα εκπαιδευμένους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για την απόλυτη ικανοποίηση των αυτοκινητιστικών σας αναγκών!».

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση. Τη δεκαετία του ’70 η μάρκα ΤΟΥΟΤΑ σημειώνει μια θεαματική πορεία πωλήσεων στην Ελλάδα, με μοντέλα όπως το Corolla, τα ταξί Crown αλλά και την πρώτη Celica που εισήχθη στη χώρα μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 1 μ.μ. στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.