Θρήνος για το χαμό του 39χρονο αστυνομικό Ηλία Καλαντζής, πατέρα 4 παιδιών

Ηλ. Καλαντζής

Θλίψη επικρατεί στη Σάμη και στην ευρύτερη περιοχή από τον άδικο χαμό του 39χρονου αστυνομικού Ηλία Καλαϊτζή, πατέρα 4 παιδιών, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στην Κόνιτσα ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο άτυχος 39χρονος υπηρέτησε επί σειρά ετών (επί Δημαρχίας Μανόλη Βαλέτα) στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρία.

Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για τον Ηλία με τα καλύτερα λόγια. Είχε δημιουργήσει σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού με όλους, ενώ σαν αστυνομικός, εκτελούσε άριστα τα καθήκοντά του. “Hταν ένας λεβέντης, ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς και ανθρώπους που έχουν περάσει από τη Σάμη”, λένε οι Σαμικοί.

Ο Ηλίας Καλαϊτζής, που μέχρι τον άδικο χαμό του υπηρετούσε στην Α.Δ. Πρεβέζης, πήγε για πεζοπορία με δύο φίλους του στο όρος Τύμφη, στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου στην Κόνιτσα. Αυτό ήταν το δώρο των φίλων του για τα γενέθλιά του. Μια βόλτα στο βουνό που τόσο αγαπούσε. Λάτρης της πεζοπορίας, ο Ηλίας Καλαϊτζής έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του κάνοντας αυτό που λάτρευε, όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα στη Μονή Στομίου.

Στους οικείους του άτυχου 39χρονου αστυνομικού ο “Η” στέλνει τα θερμά  του συλλυπητήρια.