Θρίαμβος Ανδρουλάκη και στα νησιά μας

Σάρωσε και στα νησιά μας Κεφαλονιά και Ιθάκη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 71%, στις εσωκομματικές εκλογές του Β’ Γύρου. Μάλιστα οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους 1.000 από 1.242 που είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στα 5 εκλογικά τμήματα του Νομού μας:

Αναλυτικά ψήφισαν:

Στο Αργοστόλι 415

Στο Ληξούρι 221

Στη Σάμη 146

Στη Σκάλα 84

Στην Ιθακη 130

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ανδρουλάκης 714

Παπανδρέου 274

Αργοστόλι

Ανδρουλάκης 297

Παπανδρέου 114

Ληξούρι

Ανδρουλάκης 169

Παπανδρέου 48

Σάμη

Ανδρουλάκης: 88

Παπανδρέου: 58

Σκάλα

Ανδρουλάκης: 54

Παπανδρέου: 30

Ιθάκη

Ανδρουλάκης: 106

Παπανδρέου: 24

Ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα

ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

  Χθες το πρωί έφθασε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και έγινε δεκτός στην είσοδο του κτιρίου από τον Νίκο Σαλαγιάννη, τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ. Ο κ. Ανδρουλάκης ανέλαβε καθήκοντα και επισήμως ενώ μαζί του βρέθηκαν οι και οι στενοί συνεργάτες του, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Πάνος Βλάχος, Βαγγέλης Τσόγκας, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου και ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στο γραφείο του προέδρου του ΚΙΝΑΛ, στον 6ο όροφο, ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη.

Σε σύντομες δηλώσεις του κατά την υποδοχή του στην είσοδο των γραφείων, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα» για την παράταξη και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε όλοι μαζί». Όπως είπε μεταξύ άλλων, «ο τόπος έχει ανάγκη από μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική φωνή. Τα κόμματα πρέπει να δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, όχι να είναι κλειστοί μηχανισμοί. Ξεκινάμε από σήμερα τη δουλειά».

Σήμερα συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.