Θ’ αφήσουν εποχή στην Πολιτική Ιστορία της Χώρας

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος
  • Οι πρωτοκλασσάτοι ηγέτες της εταιρείας Π.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.ΑΝΕΛ Αλέξης Τσίπρας-Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος

Οσο τολμηρά κι αν εκφρασθεί κάθε Ελληνας, κατερχόμενος σε υπόγεια πεζοδρομιακή διαδρομή, γι’ αυτά τα παραπάνω κορμιά, δεν θα μπορέσει να αποδώσει, να απεικονίσει την αθλιότητά τους.

Αυτοί οι Ελληνόφωνες, με παλμούς της γιαλαντζί αριστερής καρδιάς των, αυτοί οι παντελώς αναίσθητοι με δοράν παρδαλού προβάτου, ή με προσωπίδα ολοχρόνιου καρνάβαλου, που κυκλοφορούν με πολυάριθμη αστυνομική φρουρά, αυτά τα στερεά απόβλητα και ολίγον προδότες, θα έπρεπε να εμβαπτισθούν σε εν λειτουργία βιολογικό λυμμάτων και μετά να πλυθούν με υδροβολή ισχυρής αντλίας. Για να …ξεβρωμίσουν.

Ποιός θα μπορούσε να φαντασθεί πως θα είχαν τέτοιο σθένος -κόντρα στη βούληση του Ελληνικού λαού-, να βαπτίσουν τα Σκόπια και με «Μακεδονία»!

Αυτοί οι μουτζούρηδες υπέγραψαν συμφωνία με τους Βαρδάρσκους, αφήνοντας τέτοια και τόσα προνόμια σ’ αυτούς που κάποια στιγμή θα τολμήσουν να ζητήσουν την ενσωμάτωση …των δύο Μακεδονιών.

Αυτό το φαινόμενο -πρωτοφανές στην ιστορία-, γκρεμίζει τις αψίδες της ένδοξης ελληνικής ιστορίας, διαγράφοντας τα πλέον ζωτικά και επίλεκτα κεφάλαιά της.

Στη βαρβαρότητα αυτή πρωτοστατούν οι σύμμαχοι μας της Αμερικής και της Ευρώπης και ακολουθούν άλλοι πολλοί!

Ο λαός αντιδρά και οι εξελίξεις ενδέχεται να μας προσφέρουν πολλά ανεπιθύμητα απρόοπτα προβλήματα.

Ο Πάνος Καμμένος λόγω της επιτυχημένης αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς του ενδέχεται -συν τη προόδω του χρόνου-, να τύχει απαλλαγής δια βουλεύματος, λόγω ανησυχητικής συγκεχυμένης συνείδησης.

Οι άλλοι, οι άκαμπτοι, οι μπολσεβίκοι, οι ανθέλληνες, θα τύχουν της πρέπουσας τιμωρίας; (Οταν κυκλοφορούν ελεύθερα και άλλα παρόμοια αχυροσώματα;)