Ιδιαίτερα επιτυχημένο το 16ο Τουρνουά Μπάσκετ στην μνήμη των ευεργετών Γ. και Μ. Βεργωτή

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα Κουρκουμελάτα, προς τιμή των μεγάλων Κεφαλλονιτών ευεργετών Γεωργίου και Μαρής Βεργωτή, το 16ο Τουρνουά Μπάσκετ.

Ήταν άλλη μια διοργάνωση του ΑΣΚ, με πρωτεργάτη τον δραστήριο γενικό διευθυντή του Συλλόγου κ. Θανάση Μουίκη και της ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς, που είχαν συμπαραστάτες τον αντιδήμαρχο Λειβαθούς κ. Ηλία Κουρκουμέλη και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων κ. Αντώνη Αυγουστάτο.

Την οργάνωση των αγώνων είχε ο προπονητής του ΑΣΚ Λεωνίδας Παπαδάτος και συμμετείχαν συνολικά πάνω από 100 παιδιά στους αγώνες έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης των προμίνι και των αρχαρίων,των ομάδων του Α.Σ.Κ.

Την σπουδαία αυτή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους κάνοντας και τις απονομές, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μάκης Παπαναστασάτος, οι δ.σ. Νίκος Σκλάβος και Αντώνης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων κ. Αντώνης Αυγουστάτος, ο Δημήτρης Κουμαριώτης (αντιπρόεδρος ΑΣΚ) και ο γενικός διεθντής το ΑΣΚ κ. Θανάσης Μουίκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.