«Ιδού η Ρόδος», λέει ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αργοστολίου

Αν και δεν είμαι από εκείνους που αρέσκονται να απαντούν σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζομαι όχι να απαντήσω, απλά να σχολιάσω την αναφορά του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Ανουσάκη στο όνομά μου, στο τέλος του λιβελλογραφήματος του, για τον Γεράσιμο Φόρτε.

Κύριε πρόεδρε, είσαι σήμερα ο μόνος εκ της θέσεώς σου, ο οποίος έχει δυνατότητα πρόσβασης, πολύ εύκολα και πολύ σύντομα στα αρχεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  Σε προτρέπω, σε παρακαλώ να ψάξεις να βρεις πόσες απευθείας αναθέσεις έκανα ως πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αργοστολίου, το χρονικό διάστημα 2007-2010 που ήμουν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις τα αποτελέσματα της έρευνάς σου για τον συνολικό αριθμό αναθέσεων και το αντίστοιχο συνολικό χρηματικό ποσό της δικιάς μου θητείας στη Δ.Ε.Υ.Α. και δίπλα ακριβώς σε αυτά τα νούμερα και ποσά, να δημοσιεύσεις τα αντίστοιχα δικά σου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να κρίνουν πως διαχειρίστηκε ο καθένας μας το δημόσιο χρήμα.

Αν δεν το κάνεις θα είσαι ένας κοινός συκοφάντης.

Υ.Γ. 1 – Αναφέρομαι μόνο στις απευθείας αναθέσεις που έγιναν από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Αργοστολίου (Δ. Γασπαρινάτος) και αντίστοιχα τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλονιάς (Ν. Ανουσάκης) και όχι σε αυτές του Γενικού Διευθυντή και του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης.

Υ.Γ. 2 – Επίσης καλό θα είναι να δημοσιεύσεις και τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν γίνει για το θέμα των απευθείας αναθέσεων, από αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς, τόσο στη δικιά μου θητεία στη Δ.Ε.Υ.Α.Α., όσο και στη δικιά σου στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Διονύσης Γασπαρινάτος
πρώην πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Αργοστολίου (2007-2010)