Ιθάκη: Ολοκλήρωση του δρόμου του Μάρμακα

Ο δήμαρχος Ιθάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης ύψους 278.000,00 ευρώ που αφορά την ολοκλήρωση του δρόμου του Μάρμακα μέχρι την παραλία.

Ένα ακόμη σημαντικό έργο για το Δήμο μας, που αφορά την βελτίωση του δικτύου πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις  ολοκληρώνεται.

Το έργο αποτελούσε σημαντική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, καθώς αναμένεται να συμβάλει στην ευκολότερη και ασφαλέστερη προσπελασιμότητα των αγροτών και κτηνοτρόφων μας στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις τους, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και πρόσβαση σε μία απο τις ωραιότερες παραλίες του νησιού μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντάχθηκαν σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα πολλά και σημαντικά για το Δήμο μας έργα μεγάλου προϋπολογισμού, γεγονός που πιστοποιεί και επιβραβεύει την συστηματική προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική μας Αρχή σε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την δρομολόγηση και υλοποίηση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα για την περιοχή μας και αυτό δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Συνεχίζουμε…

ΔΙΟΝ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

Δήμαρχος Ιθάκης