Κάθε μέρα …Πρωταπριλιά!

26 Μαρτίου γίνεται τηλεδιάσκεψη στην περιφέρεια με τον υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τοπικούς παράγοντες και ακολουθεί δελτίο τύπου της κ. Κράτσα που γνωστοποιεί τη συνάντηση … θριαμβολογώντας για την πρωτειά της Περιφέρειας στις αποζημιώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών και την «βροχή» των εκατομμυρίων σε κάθε νησί («ξεχνώντας» άγνωστο για ποιο λόγο να αναφέρει πόσα ήλθαν στην Κεφαλονιά….).

Δύο ημέρες μετά Κατσιβέλης, Μονιάς και Στανίτσας κυκλοφορούν κοινή ανακοίνωση εκφράζοντας «την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας γιατί δεν προσκληθήκαμε στη συνάντηση»!

Χρειάστηκαν… 5 ολόκληρες ημέρες για να αντιδράσει χθες η κ. Κράτσα στους τρεις καταγγέλλοντας για την μη πρόσκληση των τριών δημάρχων …τον Υπουργό Σταϊκούρα!

Δύο τινά υπάρχουν. Ή η κ. Κράτσα αποφάσισε να βγει στο αντάρτικο απέναντι στην κυβέρνηση ή … πέντε ημέρες μαγείρευε την απάντηση με τον Σταϊκούρα!

Και στην μία και στην άλλη …μας δουλεύουν και πρώτα τους δημάρχους!

Και κοινώς, περνάνε …για ηλίθιους τους Κεφαλονίτες (και τους Θιακούς)!

Προχθές επισήμως ήταν η πρωταπριλιά, αλλά για Κυβέρνηση, βουλευτή, Κράτσα και λοιπούς παρατρεχάμενους κάθε μέρα του χρόνου φαίνεται πως είναι… πρωταπριλιά!

Ρ.Κ.