Κάπτεν Δ. Λευκαδίτης: Ψηφίστε τον Σωτήρη Κουρή

O Διονύσιος Λευκαδίτης Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού και τ. Νομάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης απηύθυνε την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με τους πολίτες της Κεφαλονιάς μου που τόσο αγάπησα και αγαπώ και στήριξα τόσο σαν καπετάνιος και Αρχικαπετάνιος, όσο και σαν Νομάρχης Κεφαλονιάς.

Πλησιάζουμε στίς Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές οι οποίες θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου και θα καθορίσουν την πορεία των νησιών μας για τα επόμενα χρόνια. Η μέχρι τώρα πορεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με λυπεί αφάνταστα γιατί δεν φάνηκαν αντάξιοι της στήριξης μας ούτε έδωσαν έργα αντάξια των προσδοκιών μας.

Στίς εκλογές αυτές θέλω να ζητήσω από τους Κεφαλλονίτες να ψηφίσουν τον συνεργάτη μου Σωτήρη Κουρή ο οποίος είναι ένα αξιοπρεπές και δραστήριο άτομο το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Είναι ο άνθρωπος που μαζί δημιουργήσαμε τα μεγάλα έργα τα οποία κοσμούν σήμερα το νησί μας.

Ο Σωτήρης Κουρής είναι ένα άτομο που μπορεί και έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία να δημιουργήσει και να εκτελέσει τα μεγάλα και μικρά έργα που χρειάζεται ο τόπος μας. Είναι αποτελεσματικός και συνεπής στους στόχους που βάζει και τους εκπληρώνει στο ακέραιο.

Η επιλογή του Σωτήρη Κουρή για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Τρεπεκλή αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη των νησιών μας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ – ΜΕΤΑΞΑΣ

Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού

τ. Νομάρχης

Κεφαλληνίας-Ιθάκης