Καθημερινά τα τροχαία στο δρόμο του Αεροδρομίου (Μηνιές) και οι αρμόδιοι κουκιά σπέρνουνε…

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ καταστάσεις βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί που χρησιμοποιούν το δρόμο Αργοστόλι -Αεροδρόμιο στο ύψος του οικισμού των Μηνιών. Εκτός της ήδη υφιστάμενης στένωσης του οδοστρώματος, και των επικίνδυνων στροφών, έχουν να αντιμετωπίσουν τα χορτάρια και τα βάτα που έχουν μειώσει το πλάτος του διαθέσιμου ήδη στενού οδοστρώματος.

Κάνοντας την Κυριακή πρωί ρεπορτάζ στο σημείο διαπιστώσαμε  ότι η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη με πολλά οχήματα να ακουμπούν τα χορτάρια και τα μεγάλα οχήματα τουριστικά λεωφορεία και φορτηγά δυσκολεύονται πολύ στην διατήρηση της λωρίδας τους.

Τα χορτάρια και τα βάτα έχουν καλύψει και τα στηθαία ασφαλείας στο σημείο με συνέπεια οι οδηγοί και ειδικά οι ξένοι δεν διακρίνουν το στηθαίο ασφαλείας και την οριοθέτηση του οδοστρώματος, και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν ατυχήματα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές με τουρίστες έπεσαν επάνω στα χορτάρια που έκρυβαν το στηθαίο.

Δυστυχώς φτάσαμε αρχές Ιουλίου και ο βασικός δόμος της πύλης εισόδου / εξόδου της Κεφαλονιάς αεροπορικώς, βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Οι αρμόδιοι όπως φαίνεται αδιαφορούν για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και κατοίκων αυτού του νησιού, αλλά και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται φέτος της Κεφαλονιά.

Από εκεί να περάσετε και τον Πρωθυπουργό κατά το αναμενόμενο ταξίδι του στην Κεφαλονιά για να δει την “ανάπτυξη” μας…

Ντροπή! Τι άλλο να πει κανείς πια!

(kefaloniapress.gr)