Και δεύτερο κρούσμα, μέχρι στιγμής!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Βουλευτής της Λεγεώνος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (σήμερα) (11 Απριλίου) βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε ευθαρσώς πως το Αγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα δεν πρέπει να έρχεται στην Ελλάδα με τιμές αρχηγού Κράτους! Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται κάτι τέτοιο! Ούτε ο Πάπας (μας) δεν το δέχεται!

Και απορώ πως δεν ξηλώνονται και δεν σηκώνονται όλες οι πλάκες των πεζοδρομίων να πλακώσουν όχι μόνο τον Χρήστο Καραγιαννίδη, αλλά και όόόόλους εκείνους τους …Αριστερούς, άθεους, άπατρεις, απαίδευτους, τους στρεφόμενους κατά της Ορθοδοξίας και των Χριστιανών, ενώ ανοίγουν την καρδιά τους και είναι ένθερμοι παντάπασιν υποστηρικταί των λαθρομεταναστών αλλόθρησκων, φανατισμένων «ανθρώπων», πως η ζωή τους έχει -όταν κεντριστούν-, μηδενική αξία και θυσιάζονται για τον παράδεισο του Ισλάμ, του Θείου Κορανίου του Αλλάχ των!

Πότε θ’ απαλλαγεί αυτή η Χώρα όχι από την Γερμανική εποπτεία που βρισκόμαστε, αλλά από την Κατοχή, εξόντωση, πώληση της Ελλάδας, εξαθλίωση του πληθυσμού τους με την διάδοση πάσης ανωμαλίας και διαστροφής, από …«Ελληνες»;

Ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να έχει τόσο πλούσια παραγωγή από προδότες και πολιτικούς απατεώνες;

Ο Συριζανέλης έχει ποσοστό -κατά τις δημοσκοπήσεις-, περίπου 15,5%! Θα έπρεπε να έχει τέτοιο νούμερο; Το πολύ να είχε 2%<3%! Και σ’ αυτό ανήκουν φυσικά όσοι καλοτρώνε υπουργοί, βουλευτάδες, σύμβουλοι, διευθυντάδες, διοικητάδες και οι «τάδες» του Κόμματος (;)

Το υπόλοιπο (13,5%) σε ποιούς ανήκει; Σε νοήμονες; Σε κωφάλαλους; Σε ψυχασθενείς ή σε ξένους πράκτορες;

Είναι μεγάλο ερώτημα! Οπως μεγάλο είναι το ποιός θα διαδεχθεί την υφιστάμενη-«ερειπωμένη»-, κατάσταση και θα μπορέσει να κάμει ανοικοδόμηση. Αλλά και τι αντιδράσεις θα έχει από τους …«ηττημένους». Οψόμεθα.

ΥΓ.

  • Το Αγιον Φως -αν το δέχεσαι αντίΧριστε κύριε βουλευτά-, είναι υπεράνω του ενός προσώπου που εκπροσωπεί το Κράτος. Δηλαδή -αν δέχεσαι και το πως υπάρχει Θεός-, πρέπει να έπεται του ανθρώπου; Βρωμιάρη, τι θέλεις να παραστήσεις;

Πήγαινε, μασκαρά, βρωμοποδαρά να νίψεις καλά τις πατούσες σου, να ασπρίσουν λίγο που βρωμάνε και ζέχνουν…

  • Τα δέοντα και σε όσους θα φιλοδοξήσουν να συνεχίσουν την πορείαν που πρωτοστάτησε ο Μεμάς μας ο Μπαλαούρας (είσαι το Νο2 και παίρνεις το αργυρό μετάλλιο. Εύγε Σου!)