Και ημείς …άδομεν!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΠΑΡΑ το πολύπλευρα αποδεδειγμένο γεγονός, το επικίνδυνον, ανερμήνευτον και ατυχέστατον τέτοιο, αυτό, της άκρως ανησυχητικής, τουλάχιστον για τους ακόμα σκεπτόμενους, πλήρους ΑΠΑΘΕΙΑΣ μας, σχετικά με τα Εθνικά μας θέματα, απελπισμένα, ΕΠΙΜΕΝΩ:

➔ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ και …«σύμμαχοί» μας Τούρκοι, με παραπαίουσαν ή όχι την Οικονομία τους, με το ένα εκατομμύριο άλλα, πολύ σοβαρά, προβλήματά τους, συνεχίζουν, εντατικότατα, τις πολύ καλά μελετηθείσες προ-ετοιμασίες τους, εναντίον μας!

➔ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ τους, σταθερά και μακροπρόθεσμα! ΟΙ Οθωμανικές τους φιλοδοξίες, γνωστές! Η Πολεμική τους βιομηχανία προχωρεί, το αεροπλανοφόρο τους ετοιμάζεται, τα πυρηνικά τους προγραμματίζονται!

➔Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ τους, σύντομα (όταν ο δικός μας θα αριθμεί… πέντε εκατομμύρια απομάχους της ζωής γέροντες και μόνον … ένα εκατομμύριο νεότερους, κάπως παραγωγικούς!!) θα έχει υπερβεί τα εκατό εκατομμύρια, με αρκετά από αυτά σε Στρατιωτικό Δυναμικό, τέτοιο φανατισμένων καταλλήλως, για γειτονικά εδαφικά και άλλα πολλά …λάφυρα!

➔ΚΑΙ…ΗΜΕΙΣ;

➔ΕΜΕΙΣ, μπορούμε και επιτέλους να …ξεστραβωθούμε, (συγχωρείστε με), να αφήσουμε κατά μέρος τις κομματικές και άλλες αηδίες μας, τα …ξεκατινιάσματά μας, τον καταστροφικόν ωχαδελφισμόν μας, το αλληλοφάγωμά μας και την ηλίθια πεποίθησή μας, ότι …ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ή με την μοναδική συνδρομή των όποιων άλλων, θα συνεχίσει να υπάρχει η Πατρίδα μας, όπως την θέλουμε, όπως την ξέρουμε, όπως την έχουμε και δεν την εκτιμούμε;;

➔ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

➔ΠΡΙΝ να είναι πολύ, μα …πάρα πολύ αργά;