Και νέο πλήγμα για τον Τουρισμό μας. Δεν θα ανοίξει το White Rocks

Η λειτουργία του ξενοδοχείου «White Rocks» μετατήθεται για το 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσής του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει ο ελληνικός τουρισμός και η χώρα γενικότερα, απόρροια της εξέλιξης της πανδημίας του COVID-19, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι προσπάθειες της εταιρείας μας ‘White Rocks’ να εκκινήσει την λειτουργία της την θερινή σεζόν 2020 δυστυχώς δεν ευδοκίμησαν, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο μας να μεταθέσει την έναρξη της λειτουργίας του για την σεζόν 2021.

Οι σκέψεις μας, στα 46 χρόνια της απρόσκοπτης λειτουργίας μας, παραμένουν πάντα εστιασμένες στην ευμάρεια των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και του νησιού μας. Όμως σε αυτή την άνιση μάχη και το διαρκώς μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον η απόφαση είναι δυστυχώς μονόδρομος, μη δίνοντας μας την δυνατότητα – έστω και με χαμηλή πληρότητα- να στηρίξουμε τους συνεργάτες μας, την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία που τόσο το έχει ανάγκη.

Ως εκ τούτου αποτελεί στρατηγική επιλογή να στρέψουμε την προσοχή μας στο μέλλον αναπτύσσοντας νέες διαδικασίες, οργανωτικές λειτουργίες και εκπαιδεύσεις που κρίνονται απαραίτητες για την βελτίωση και τον επαναπροσδιορισμό του τουριστικού προϊόντος μας, προσβλέποντας σε μια επιτυχή τουριστική χρονιά το 2021.

Με εκτίμηση,

H Διεύθυνση του White Rocks

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 

Κος Πολυνίκης Πούλιος, 26710 28333,

 Διευθυντής Ξενοδοχείου