Και προπονητής ο Π. Περιβολάρης

Με επίσημη ανακοίνωση της η Σάμη αναφέρει ότι ο Παντελής Περιβολάρης, παράλληλα με τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα στον ΑΟ Σάμης, αναλαμβάνει προπονητής στην Κ-14, αντικαθιστώντας έναν τον προπονητή Κ. Καβαλλιεράτο.

Τι ακριβώς λέει η ανακοίνωση του Α.Ο. Σάμης:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης θα ήθελε να ανακοινώσει την πρόσληψη του Περιβολάρη Παντελή, στην θέση του προπονητή της ομάδας παίδων Κ-14 για την σεζόν 2018-2019.

Ο Περιβολάρης ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή Κωνσταντίνο Καβαλλιεράτο, ο οποίος έπειτα από πολλά χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, ζήτησε από τη διοίκηση να αποφορτιστεί, μένοντας κοντά στην ομάδα σαν προπονητής στην ομάδα προπαίδων Κ-12.

Τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες μας έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά, με τις συνεχόμενες επιτυχίες τους και φυσικά στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί το όμορφο αυτό έργο, δίνοντας παράλληλα κίνητρο σε όλα τα νέα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη προπονήσεων ενώ το Σάββατο 29/9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Να ευχηθούμε στον Παντελή να έχει μια καλή και εποικοδομητική χρόνια και να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κωνσταντίνο Καβαλλιεράτο για την προσφορά του και ευχόμαστε να τον έχουμε σύντομα ξανά κοντά μας».

Ευχόμαστε στον Π. Περιβολάρη καλή επιτυχία!

O Παντελής Περιβολάρης (φωτό sportsthea.gr)