Κακολογίες κοκοφοινίκων

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Mου προξενει ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση, η εκτίμηση ορισμένων μόνιμων επιριτών των πάντων, που χαρακτηρίζουν τους φυτευθέντες κοκοφοίνικες της παραλιακής λεωφόρου, ως κακοφοίνικες και ως αποτυχημένο έργο! Προσθέτουν επιπλέον πως οι καρποί των, σε μέγεθος καρπουζιού θα επιπίπτουν σε πολλά κεφάλια και θα τρέχουν στο Νοσοκομείο.

Ομως, κύριοι, κακόβουλοι, το πρόβλημα πλήρους ασφάλειας των κεφαλών αντιμετωπίζεται ευκολότατα. Θα σημειωθούν περί αυτούς κύκλοι ανάλογης διαμέτρου, ερυθρού έντονου χρώματος (απαγορευτικού διέλευσης) ώστε να μηδενιστεί κάθε κίνδυνος.

Ομως, αν θέλετε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί θα έπρεπε να σημειώσετε και επαινέσετε αυτή την αγροτική παραγωγή! Γιατί ξέρετε σε ποια εποχή ζούμε και πόσο υποφέρουμε!

Να γνωρίζετε επίσης πως αν δεν υπάρχει εσωτερική αυστηρή, νυχτερινή φύλαξη από το Λιμεναρχείο θα κλέβονται οι καρποί και θα δροσίζονται πολλοί, πάρα πολύ. Γιατί ειδικευμένοι εναερίτες, αναρριχώμενοι θα γεμίζουν τους εις τον λαιμό τους κρεμασμένους ευρύχωρους σάκκους με τον καρπόν προς τέρψιν της κοιλιάς των. (Μάρσιπος Καγκουρό).

Να σκεφθείτε και τούτο. Αν κάποιος κοκοφοινικόκαρπος προφτάσει να ωριμάσει πολύ και πέφτοντας κάτω τύχει να θρυμματιστεί, δεν θα προφθάσει να πάει το συνεργείο καθαριότητας. Σε δύο λεπτά όχι φλούδα δεν θα υπάρχει, αλλά ούτε …κόκκος αυτού!

Και το σοβαρότερον. Το γάλα του πυρήνος του καρπού, είναι πανάκριβο για τί ενισχύει αφάνταστα την σεξουαλική προδιάθεση των ανδρών και μειώνει εντυπωσιακά των γυναικών (…περίεργον…). Επίσης, θεραπεύει και τις αιμορροιϊδες.

Τώρα αν από την πείνα μας, το άδειο στομάχι αδειάζει σε τέτοιο βαθμό τον εγκέφαλό μας, ας μην έχουμε αξιώσεις για καλύτερες επόμενες μέρες, όπως μας υπόσχεται δυόμισυ χρόνια η Κυβέρνηση του Ποιμενάρχου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Αλέξιου του Αου!