Καλό ταξίδι Ανδρέα!

«Εφυγε» χθες ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Ανδρέας Πανταζάτος, κάτοικος εν ζωή Πατρών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας και των νησιών μας.

Ο Ανδρέας Πανταζάτος γεννήθηκε στην Πάτρα, όμως η καταγωγή του ήταν από το Ληξούρι και την Ερισσο Κεφαλονιάς, που τόσο αγαπούσε.

Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ΝΟΔΕ, αλλά και ισόβιος επίτιμος πρόεδρος και αντιδήμαρχος Πατρών επί των ημερών της Δημαρχίας του Ευάγγελου Φλωράτου.

Εργάστηκε επί δεκαετίες ως επιχειρηματίας κατασκευαστής, σε Πάτρα και Αθήνα.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Σούλα απέκτησαν τέσσερις κόρες, την Αρσινόη, την Σάντη και τις δίδυμες Χαρά και Μαρία.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν οι κόρες του Χαρά (σύζυγος του προέδρου του Αχαϊκού Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέγκα) και Μαρία, αναφέροντας:

Χαρά Πανταζάτου: Σήμερα.. με περίμενες…

σε πήρα αγκαλιά… σε φίλαγα… κ μετά απο λίγο πέταξες ψιλά… σαν πουλάκι… ήρεμα κ αθώα… όπως ήταν η ψυχή σου…

Πάντα … κ για πάντα …στο μυαλό κ στην καρδιά… ξεκουράσου γίγαντα μου…

Καλό Παράδεισο λατρεμένε μου

Μαρία Πανταζάτου: Μου είπαν ότι έφυγες για το μεγάλο ταξίδι… Ήρεμα… γαλήνια… έφυγες για πάντα Μπαμπάκα μου, μα εγώ γιατi σε νιώθω εδώ;;

Είσαι εδώ Μπαμπάκα μου!!

Πρόλαβα κ αποξήρανα εκείνα τα τριαντάφυλλα που μου έφερνες κάθε μέρα στο γραφείο… θυμάσαι;;!! Επ, πιτσιρίκο, μου έλεγες!! Κοιτα τι σου έφερα!!

Μπαμπάκα μου …αγαθέ μου γίγαντα!! Τεράστια ψυχή μου!! Όλοι σε θυμούνται κ σε γνωρίζουν σαν την πρώτη φωτό. Ο Ανδρέας ο Πανταζάτος… ο αγέρωχος!! Για μένα όμως ήσουν κ θα είσαι το πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο. Που σκόρπιζες καλοσύνη κ αγάπη κ συμπόνια σε όλους όσους σε χρειάζονταν. Θα μου λείψεις αφάνταστα….

ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΕ ΜΟΥ…

  • Στην οικογένεια του Ανδρέα Πανταζάτου ο «Η» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι στους Ουρανούς αγαπημένε μας φίλε…

Δ.Δ.-

Ο Ανδρέας Πανταζάτος με την αγαπημένη του σύζυγο Σούλα