Καμπάνια προβολής #See_Kefalonia από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξής, Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με τον Διονύση Καμινάρη Διαχειριστή του @wu_greece, μια από τις πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές κοινότητες διεθνώς στο Instagram, διοργανώνουν την καμπάνια προβολής #See_Kefalonia. Ένα μοναδικό τετραήμερο φωτογραφίας που έχει ως στόχο να αναδείξει τις ομορφιές της Κεφαλονιάς μέσα από τα social media.

Διάσημοι Έλληνες Instagrammers θα φιλοξενηθούν στο νησί μας μεταξύ 1/10 και 5/10, με στόχο να ζήσουν και να αναμεταδώσουν μέσα από τα δικά τους κανάλια στο Instagram, τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η Κεφαλονιά. 

Το κεντρικό hashtag της καμπάνιας είναι το #See_Kefalonia και προσκαλούμε σε συμμετοχή και τους κεφαλλονίτες δημιουργούς, οι οποίοι μπορούν να δημοσιεύσουν τις δίκες τους φωτογραφίες από το νησί μας στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #See_Kefalonia και κάνοντας mention το @Kefalonia_island_greece στις αναρτήσεις τους.

Το #See_Kefalonia θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021 με την οργάνωση φωτογραφικής έκθεσης για την Κεφαλονιά, όπου θα παρουσιαστούν οι καλύτερες φωτογραφίες από την καμπάνια αυτή.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την προβολή του νησιού μας και την ανάδειξη των μοναδικών φυσικών χαρακτηριστικών του, θέλοντας χρονικά να σηματοδοτήσει το πέρας της δυσκολότερης τουριστικής σεζόν παγκοσμίως, καθώς και να στείλει ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα για το 2021. 

Αρωγοί στην προσπάθεια μας στάθηκαν αρκετοί φορείς και επιχειρήσεις του νησιού, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής