ΚΑΠΟΤΕ… αλλά σύντομα!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΚΑΠΟΤΕ, θα καταστεί σαφέστατον πλέον, ότι η διάσωση της αγαπημένης μας Πατρίδος και του επί μακρόν υποφέροντος λαού της, από την ολική, την συνολική τους ΑΛΩΣΗ, δεν είναι, δεν μπορεί και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι πλέον, θέμα και πρόβλημα ενός μέρους των Πολιτών μας, μικρού ή μεγαλυτέρου κόμματος! ΤΟΥ δέκα, του είκοσι ή του τριάντα τοις εκατό των Ελλήνων!

“Δεξιάς”, “Κεντρώας”, Αριστεράς” ή άλλης Παράταξης! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ των Ελληνίδων και Ελλήνων! ΕΔΩ όπου, για οποιονδήποτε λόγον, εφθάσαμε!

ΤΑ ΑΘΛΙΑ “ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙΑ” με τους αριθμούς, από το 2010 μέχρι και το γράψιμο τούτων των γραμμών, μόνον ολέθρια, μόνο καταστροφικά, αδίστακτα και επαίσχυντα παραπλανητικά, για όλους μας, απεδείχθησαν! ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ, αυτό το ΚΑΠΟΤΕ, από το οποίον εξαρτάται η ζωή ή ο θάνατος (χωρίς εισαγωγικά!!) της Χώρας μας και του λαού της, ΔΕΝ θα αργήσει!

ΓΙΑΤΙ την “πολυτέλεια” του αυτο-εξευτελισμού μας και του διεθνού μας διασυρμού, συν τοις άλλοις, ακόμα και μέσα στον ίδιον τον “Ναόν της Δημοκρατίας” μας, δεν την έχουμε πλέον!!!