ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει…

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει να σταματήσουμε να κλείνουμε τα τελευταία, ακόμα ανοικτά, μαγαζιά μας, να διώχνουμε τα παιδιά μας στο εξωτερικό και να “συνδράμουμε” τις γειτονικές μας χώρες με τις καλύτερες των επιχειρήσεών μας, έτσι αυξάνοντες την τεράστια ανεργία μας, αφού επιμένουμε στην ηλίθια, βάρβαρη, απάνθρωπη φορολόγησή τους, χωρίς κάτι να τους προσφέρουμε, σε ελάχιστο αντάλλαγμα!!

ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει να σταματήσουμε να διαλύουμε τον όποιον Παραγωγικόν μας ιστόν, αυξάνοντες έτσι και αναπόφευκτα την εξάρτησή μας, από τα προ’ι’όντα των Πιστωτών μας! ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει να αρχίσουμε να ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ αγαθά, αντί να τα εισάγουμε, με δανεικά, από την κάθε γωνιά του Πλανήτη μας!

ΚΑΠΟΤΕ θα πρέπει να κάνουμε ΚΑΤΙ, ώστε να σταματήσουμε να είμαστε τόσο δυστυχείς, μόνον απλώνοντες-ενώ… στα “τέσσερα”- χέρι επαίτου, όλο πιο …μακρύ, όλο πιο τραυματισμένο, όλο πιο …τρεμάμενο, προς το μέρος των Δανειστών μας, ώστε να μας …ελεήσουν, προκειμένου να τους …”αποπληρώνουμε” ένα δυσβάστακτον Χρέος, το οποίον,ούτως ή άλλως, αν ΚΑΤΙ δεν κάνουμε, ΜΟΝΟ θα αυξάνεται!!!