Κατάθεση μήνυσης στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης

Η ΟΣΥΠΑ στα πλαίσια του διαχρονικού αγώνα της για τη προστασία α) του εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού ρόλου των αεροδρομίων, β) της δημόσιας περιουσίας των κρατικών αεροδρομίων, γ) την αξιοπρέπεια της Υπηρεσίας μας και δ) τα εργασιακά δικαιώματα  των συναδέλφων μας, καταθέτει μήνυση στον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως (σχολή Ευελπίδων) τη Δευτέρα 10/3/17 και ώρα 10.30, κατά παντός υπευθύνου. Η εν λόγω μήνυση σκοπό έχει να καταδείξει, με αδιάσειστα στοιχεία  την αποικιοκρατική μορφή της συμφωνίας «ξεπουλήματος» των 14 κρατικών αεροδρομίων και να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους αυτού του εγχειρήματος, που εξυπηρετεί ξένα και μόνο συμφέροντα, υποδουλώνοντας τη χώρα και υποθηκεύοντας το μέλλον του τουρισμού.

Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωση να επιτελέσουν τον ρόλο τους σαν τέταρτη εξουσία και να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τα παιχνίδια που παίζονται στη πλάτη του και εν αγνοία του.

Η ΟΣΥΠΑ σύντομα θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπου εκτενώς θα ενημερώσει τα ΜΜΕ  για το όλο θέμα της πολυδιαφημισμένης επένδυσης , που εμείς με στοιχεία χαρακτηρίζουμε «φούσκα».