Καταγγελία στον Εισαγγελέα για περίεργα φαινόμενα σε κτίριο της οδού Μπασιά (όπισθεν OΤΕ)

Αναφορά προς Εισαγγελέα Κεφαλληνίας.
Αργοστόλι 29 Σεπτεμβρίοίι 2016
Μετά τους τελευταίους σεισμούς του έτους 2014, τα Σχολεία και τα γραφεία που στεγάζονταν στο κτίριο της οδού Μπασιά (όπισθεν OΤΕ), το εγκατέλειφαν! Από τότε όμως το κτίριο αυτό έμεινε στο «έλεος του Θεού» χωρίς προσοχή και φροντίδα από τις αρμόδιες Αρχές με συνέπεια, ως συνήθως, να γίνει καταφύγιο διάφορων παράνομων ατόμων, που εκδηλώνουν την βία τους με τις καταστροφές και τις διάφορες παράνομες ενέργειές τους. Αυτό ,πιστεύω, έπρεπε να απασχολήσει όσους στεγάζονταν στο κτίριο, αλλά και την Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς όμως, μέχρι τώρα, απασχόλησε ΜOΝO εμάς τους γείτονες και μας απασχολεί γιατί οι βρωμιές, τα περιττώματα, η δυσοσμία αλλά και οι καταστροφές που συχνά γίνονται μέσα στο κτίριο, δεν μας αφήνουν να κοιμόμαστε ήσυχοι. Φοβόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια μας! Εξάλλου τα άτομα αυτά έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις αίθουσες όλο το24ωρο! Έχει γίνει το κτίριο ιδιοκτησία τους, αφού η κεντρική είσοδος είναι πάντα ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να εισέλθει μέσα και να κάνει την …δουλειά του και να εκδηλώσει την καταστροφική του μανία!
Δυστυχώς, τρία χρόνια τώρα, το γεγονός αυτό δεν έχει απασχολήσει ΚΑΝΕΝΑΝ αρμόδιο, εκτός από εμάς τους… αναρμόδιους γείτονες, που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καλούμε την Αστυνομία, οι οποίοι έρχονται για λίγο βλέπουν (τι;;;) και φεύγουν ή δεν έρχονται καθόλου.
Επειδή, λοιπόν, πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί μία λύση στο θέμα αυτό, απευθύνομαι σε εσάς ως τον πλέον Αρμόδιο. Και ιδιαίτερα αφού έχει ακουστή (δεν έχω προσωπική γνώμη) ότι μέσα στο κτίριο γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών.

Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνος Αμούργης,
Καθηγητής Φυσικής, συνταξιούχος,
οδός Υψηλάντου 2, Αργοστόλι

Κοινοποίηση προς:
1)Αστυνομική Διεύθυνση Αργοστολιού
2)Δήμο Αργοστολιού
3)Κοργιαλένειο Ίδρυμα
4)Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
5)Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
6)Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής Περιφέρειας Ιον. Νήσων
7)2° Γυμνάσιο Αργοστολιού
8)3° Γυμνάσιο Αργοστολιού