Καταγγελία της Λ.Σ. στο Δήμο Ληξουρίου

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ληξουρίου ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει μόνιμη επωδός οι προβοκάτσιες και τα στημένα άθλια δημοσιεύματα που διαστρεβλώνουν τις κρυστάλλινες λαϊκές θέσεις και τη συνεπή στάση της Λαϊκής συσπείρωσης στον Δήμο Ληξουρίου. 

Από συγκεκριμένο κέντρο και μασκοφόρο, (κάθε φορά και για «ξεκάρφωμα»  βάζει διαφορετική μάσκα  π.χ. Σκαντζόχοιρος, Αχινιός, Κασάνδρα, «Μ.Σ» κ.α.),  έχει στηθεί μια βρώμικη επιχείρηση συκοφάντησης της Λαϊκής Συσπείρωσης έχοντας συγκεκριμένους στόχους.

n Επιδιώκουν να παρουσιάσουν την Λαϊκή Συσπείρωση σαν μέρος της διαπλοκής με στόχο να την διαβάλλουν σε ένα προοδευτικό κομμάτι του Λαού και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει την «Αυριανή» τον καιρό που το βαθύ ΠΑΣΟΚ χειριζόταν την πολιτική αντιπαράθεση.

n Επιδιώκουν επίσης, σε αυτήν την περίοδο που το πάνω χέρι της διαχείρισης έχει η Ν.Δ., να εμπεδωθεί το δόγμα «νόμος και τάξη», με την ενοχοποίηση όσων ασχολούνται με τα λαϊκά προβλήματα, αφού το σκηνικό που οι ίδιοι στήνουν, είναι μια πλευρά αυτού του δόγματος.

n Τοποθετούνται υπέρ μιας μερίδας διαχειριστών, προκειμένου όλοι, μαζί με την Δημοτική Αρχή (Ν.Δ.), χωρίς εμπόδια, να προχωρήσουν απρόσκοπτα στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Φορώντας κάθε φορά την κατάλληλη μάσκα προκειμένου να αποφύγουν την ευθεία πολιτική αντιπαράθεση, αποτυγχάνουν και αυτοαποκαλύπτονται αφού όπως λέει και ο Λαός μας, « …όσο και να θέλει να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει..»

 Όλες οι προβοκάτσιες τους, έχουν συγκεκριμένο παρονομαστή και μόνιμο σενάριο. Από την μια η Λαϊκή Συσπείρωση να συνεργάζεται με την Δημοτική Αρχή (Ν.Δ.) και από την άλλη να εκθειάζεται ο «ρεαλισμός» του Ρουχωτά (Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ),  του Αραβαντινού και Πρεντάνου (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) κ.α.. Τυχαίο;

 Έχοντας σωστό πολιτικό αισθητήριο για το ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι ο πραγματικός αντίπαλος της ενιαίας αντιλαϊκής επίθεσης που έχουν εξαπολύσει εναντίον του λαού τα παραπάνω κόμματα, βγάζουν όλη τους την «χολή», για την παράταξή μας. Ενοχλεί η μαχητικότητά της και το γεγονός ότι είναι η μόνη παράταξη που αποκαλύπτει με συνέπεια όλες τις πτυχές της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που διαχρονικά έχουν συσσωρεύσει στην χώρα, στο Νομό μας, και ιδιαίτερα στην Παλική τεράστια προβλήματα.

Δεν ανέχονται οι κουκουλοφόροι του συστήματος, να αναδεικνύονται αυτά τα λαϊκά προβλήματα στο Δημοτικό συμβούλιο (Σχολεία, Υγεία-Μαντζαβινάτειο, Σεισμόπληκτοι, Αλιευτικό Καταφύγιο Αθέρα, Οδικό δίκτυο, ψηφίσματα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής κ.α.).

Η τελευταία τους ανάρτηση είναι ενδεικτική, αφού έμμεσα πλην σαφώς λένε ότι δεν θα έπρεπε να τεθεί ξανά το θέμα του Μαντζαβινάτειου και των Σχολείων της Παλικής για συζήτηση στο Δ.Σ. (αποτελεί θέμα διαπλοκής μας με την Δημοτική Αρχή το γεγονός ότι μπήκαν στην ημερήσια διάταξη), παρότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταθέσει σχετική εισήγηση και έχει ζητήσει να συζητηθεί στο Δ.Σ!!! 

Από στόματος Κοράκου «κρα»!

 Άλλωστε όταν ξανασυζητήθηκε το θέμα του Μαντζαβινάτειου, κανένα σχόλιο δεν υπήρξε για τους συμβούλους που αμφισβήτησαν την λειτουργία του ως Νοσοκομείου και υπεραμύνθηκαν της θέσης του Βουλευτή υπέρ της ιδιωτικής υγείας.

Η επιμονή επίσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, για νέες εργατικές κατοικίες, για νέο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα για το ΓΕΛ Ληξουρίου, για έργα αντιπυρικής-αντιπλημμυρικής προστασίας, αγροτικό δίκτυο κ.α, τρελαίνει τους «ρεαλιστές-μασκοφόρους» που ξεσπάθωσαν (στις 14/2/2020, αυτή την φορά με το ψευδώνυμο «ο εξωσχολικός»), για να παραμείνουν μαθητές στο παλαιό χιλιομπαλωμένο και παρωχημένο σχολικό συγκρότημα.

Όχι άδικα, όμως, γιατί στην λογική του «κόστους – οφέλους» της Ε.Ε., το «κόστος» για το νέο σχολείο δεν φέρνει τα ανάλογα «οφέλη»-κέρδη για τους επιχειρηματίες, όπως το κάνουν οι μελέτες και τα  έργα που προωθούν την κερδοφορία.

Η «ανεξαρτησία» επίσης από κόμματα και πολιτικές που προβάλουν για τον εαυτό τους αλλά και για άλλους φερέλπιδες πολιτικούς, όσο δεν ξεγελά κάποιους ακόμη,  έχει να κάνει πρώτα και κύρια με τις ίδιες τους τις θέσεις και ποιον εξυπηρετούν. Άλλωστε δεν ήταν η Λαϊκή Συσπείρωση η παράταξη που μέχρι πρόσφατα δήλωνε «…ότι στηρίζει το Δήμαρχο Ληξουρίου να εφαρμόσει το πρόγραμμά του…», ούτε αυτή που θα επιδείκνυε «…συναίνεση για να πάει μπροστά ο Δήμος…» ούτε τέλος στηρίχθηκε από την ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

Η Λαϊκή συσπείρωση είναι ορκισμένη στα συμφέροντα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Εκεί θα παραμείνουμε, ακόμη πιο προσηλωμένοι, όσες επιθέσεις και αν μας κάνουν οι εκπρόσωποι του μαύρου μετώπου της πολιτικής καταλήστευσης του Λαού, που τους αφήνουμε στην κρίση του, όχι όμως και στο απυρόβλητο. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση

Δήμου Ληξουρίου