Καταδίκασαν πορνοστάρ στη Γερμανία γιατί αναστέναζε δυνατά!

Μια δίκη διαφορετική από τις άλλες διεξήχθη στο Μόναχο της Γερμανίας.

Κατηγορούμενη ήταν μια  23χρονη πορνοστάρ με το όνομα Natalie Hot η οποία κάθισε στο εδώλιο και «καταδικάστηκε» επειδή σύμφωνα με τους γείτονές της έκανε πολύ φασαρία τις ώρες που εργαζόταν στο σπίτι.

πορνοστάρ

Οι γείτονές της στη μικρή πόλη του Amfing, έκαναν παράπονα για δυνατά βογγητά που προέρχονταν από το σπίτι όπου μένει η 23χρονη, μαζί με τον σύζυγό της και άλλη μία συνάδελφό της, αναφέρει η stern.de

Παρόλο που οι ταινίες της γυρίζονται σε διάφορες τοποθεσίες στη Γερμανία, η άτακτη Natalie παίρνει και … δουλειά για το σπίτι μέσω webcam, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους γείτονες, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ακόμα και να κλωτσάνε την πόρτα της.

πορνοστάρ

Η Natalie ισχυρίζεται ότι η απαγόρευση είναι αδικία εις βάρος της, αφού όπως είπε, «όλοι έχουν το δικαίωμα να δουλεύουν από το σπίτι, αλλά σε μένα το απαγορεύετε», ενώ είχε προσπαθήσει επίσης να κατευνάσει τους γείτονες καλώντας τους σε πάρτι οργίων με ανταλλαγή συντρόφων.

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την άποψή της, αφού έκρινε ότι οι επαγγελματικές της δραστηριότητες δεν ήταν «ασήμαντες και προσωρινές», αλλά πλήρης εργασία, που δεν επιτρέπεται καθώς δεν πρόκειται για επαγγελματική στέγη αλλά για κατοικία.

πορνοστάρ

(kontranews)