«ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ»!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ, δεν… βρίσκω λόγια για να απαντώ στους «μικρούς» των «Καφέ» και των άλλων τέτοιων χώρων, δικαιολογημένα αγωνιούντων, για τα …αποτελέσματα που θα… σκοράρουν, ενώ λειτουργούντες κάτω από τους νέους όρους, τα νέα «μέτρα», τους νέους κανονισμούς, τις νέες …«καμπάνες»!

➔ΜΠΟΡΩ μόνο να προσθέσω στην προχθεσινή μου δημοσίευση επί του προκειμένου, ότι από την αρχήν της λεγόμενης «κρίσης» εδημιουργήθησαν «στρατιές» από Νέους Πτυχιούχους μας, οι οποίοι έχουν ήδη, εκτός της θεωρητικής των κατάρτισης στο τέτοιο επιχειρείν, και πλέον της μίας δεκαετίας πολύτιμη πρακτική εμπειρία, ως ιδιοκτήτες και διαχειριζόμενοι τέτοιους επιχειρηματικούς Χώρους!

➔ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ θα έπρεπε να πλαισιώνουν-συμβουλεύουν τους Πολιτικούς μας -Σχεδιαστές τέτοιων «μέτρων» λειτουργίας αυτών των Χώρων! ΚΑΠΟΤΕ πρέπει να «ξυπνήσουμε»!

➔ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ θα μπορούσαν να τους ενημερώσουν για τις μικρότερες του 10% πιθανότητες να επιτύχουν το ελάχιστον κέρδος,(αν θα επιβιώσουν), οι περισσότεροι τέτοιοι επιχειρηματίες, εφ’ όσον πιστά θα ακολουθήσουν, τα προσφάτως εξαγγελθέντα μέτρα λειτουργίας των επιχειρηματικών των Χώρων! Απαραίτητα, ή μη! Σωστά ή λανθασμένα!

➔ΠΤΥΧΙΑ Οικονομικών, άνευ ενός ενσήμου από συμμετοχήν ενεργόν στο αντικείμενον, είναι, όχι μόνον άχρηστα, αλλά, εκ των πραγμάτων, ΕΠΙΖΗΜΙΑ! Στα υπ’ όψιν!