ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας προβλέπει την …«βεβαία παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», προ της άθλιας συμπεριφοράς,της γείτονος Τουρκίας απέναντί μας! ΜΑΚΑΡΙ! ΕΙΘΕ!!

➔ΟΜΩΣ, ο ρεαλισμός, η εμπειρία, και η καλή γνώση του παρελθόντος …μας υπενθυμίζουν, μας υπαγορεύουν, μας κραυγάζουν …άλλα τινά:

➔TO …«All Mighty» συμφέρον πριν και πάνω απ’ όλα, ΚΑΝΩΝ και …«ΚΑΝΟΝΙ» της ζωής, θα …πρυτανεύσει πάλι!

➔ΕΤΣΙ, θα αναλωθούμε εκ νέου στα …γνωστά, ανώδυνα, ανέξοδα, και στερούμενα κάποιας ουσίας …έπεα πτερόεντα, της Ένωσης!

➔ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ και «μια ζωή» ως λαϊκότατα θα μπορούσαμε να το πούμε, εμείς, με τους Τούρκους αδιαλείπτως …βρυχόμενους, απειλούντες, λεονταρίζοντες εναντίον μας, θα πρέπει να δαπανούμε χρήμα, ευθύτατα «βγαλμένο» από τα στόματα υποφερόντων του λαού μας, για τους καταραμένους, αλλά τόσον απαραίτητους εξοπλισμούς μας!

➔ΜΙΑΝ ευθύτατη και λίαν γενναιόδωρη …συνδρομή μας, όντως αξιόλογη, και προς τους Μεγάλους της Ένωσης, τους ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, των τέτοιων …ευγενών «εργαλείων»!

➔ΓΙΑΤΙ, επί του προκειμένου, υπάρχει μεν ΔΙΚΑΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ στην Θεωρία, αλλά όχι στην Πράξη! ΟΧΙ στην εφαρμογήν του, αν το ίδιο το θύμα δεν έχει την δύναμη να το επιβάλει! Δυστυχώς!

➔ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, για το θέμα της Κύπρου, είδαμε …ΠΟΥ, επί μισόν αιώναν περίπου, τα …«γράφουν» οι γείτονες και …σύμμαχοι, Τούρκοι!

➔ΚΟΝΤΑ στην εκπνοήν του 2019, έτσι «βαδίζοντες», ως άλλην επιλογήν μη διαθέτοντες, στην οδόν της καταραμένης μας γειτνίασης,με τους εξ’ Ανατολών ονειρευόμενους …αυτοκρατορίες!

➔Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!