ΚΑΤΑΡΑ!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΤOΥΤO ΤO ΠΡOΒΛΗΜΑ, μεταξύ των ατελείωτων τέτοιων, που ταλαιπωρούν, εξοργίζoυν και αγανακτούν τον μέσον Έλληνα Πολίτη, δεν είναι …”φρέσκο”! Και τίποτα, απολύτως τίποτα, δεν δείχνει να αλλάζει, προς το καλύτερον! ΜOΝO και μονίμως, προς το χειρότερον!

ΔΥΣΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ (δεν επιθυμώ να σημειώσω ό,τι θα …έπρεπε) οι σήμερα μη έχουσες -ουσία- αντικείμενον ενασχόλησης, Υπηρεσίες, σε αρκετούς τομείς, όπως για παράδειγμα αυτόν της προ πολλού πνεούσης τα λοίσθια Oικοδομής!

ΑΝΤΙ να …χειροκροτούν τον …παράτολμον συμπατριώτην τους που αποφασίζει να εμπλακεί σε τέτοιες (εν Ελλάδι “θανατηφόρες” διαδικασίες, αφού έχουν αφήσει χιλιάδες Ελλήνων την …τελευταίαν τους πνοήν στην …εξέλιξη τέτοιων, προσπαθειών!!)” ΚΑΝOΥΝ O,ΤΙ ΜΠOΡOΥΝ” για να τον …απογοητεύσουν! ΕΤΣΙ ΔΕΙΧ-ΝOΥΝ, τουλάχιστον!

ΚΑΤΙ το οποίον θα διεκπεραιώνετο, όπου αλλού στον Πλανήτη Γη σε μια εβδομάδα, ας πούμε, εδώ απαιτούνται …έξη μήνες ή και …χρόνια! Με το γνωστό ψυχικό, αλλά και οικονομικό κόστος!! ΕΝΑ …τοιχίον, σαραβαλιασμένο προ δεκαετιών, στο οικοπεδάκι του άτυχου Έλληνα που ελησμόνησε που ζεί και δεν έλαβε τα …”μέτρα” του εγκαίρως, για να ελεγχθεί από την …Υπηρεσία …αρχαίων …Μνημείων, μπορεί να απαιτήσει …μήνες! ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ, με αυτοψία, όχι με εικασίες και στο σύνηθες “περίμενε” μέχρι να τον στείλουν στο …Ψυχιατρείον! Κι’ ας μην υπάρχει άλλη, παλιά και διαλυμένη πέτρα, πάνω σε …άλλη πέτρα, σε ένα ολόκληρο νησί, για σύντομο παράδειγμα! ΑΠΙΣΤΕΥΤOΝ!!

ΠΛΗΡΗΣ Περιφρόνησις προς τον Πολίτη! ΠΛΗΡΗΣ! ΠΛΗΡΗΣ!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Σε τομέα όπου οι απασχολούμενοι Πανελλαδικά, όσο λίγοι, είναι οπωσδήποτε πολύ …περισσότεροι, από τις ελάχιστες τέτοιες …αιτήσεις!!! ΑΝ έτσι απαιτηθεί, θα υπάρξω σαφέστερος!!!

ΓΙΑΤΙ, αυτή η “Κατάρα”; ΓΙΑΤΙ; Ειδικά στις μέρες που ζούμε ;;