Κεφαλληνιακός: «Eκτροχιάστηκε» ο Δαμκαλής!

Από τον Κεφαλληνιακό Α.Ο. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς φίλοι του μπάσκετ, ξεκινήσαμε πριν από 7 χρόνια με ένα όραμα και μία φιλοσοφία σταθερή ακέραια και απρόσκοπτη από προσωπικές και οικονομικές φιλοδοξίες. Πάντα ο στόχος ήταν είναι και θα είναι η σωστή εκμάθηση τους αθλήματος στα παιδιά.

Πάντα το “Εμείς” ήταν και θα είναι πάνω από το “εγω”. Λειτουργούμε σαν Σύνολο και όχι σαν μονάδες. Οι αποφάσεις της διοίκησης πάντα έχουν να κάνουν με το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά.

Όταν η διοίκηση θέτει ένα πλάνο/προγραμματισμό, ενημερώνει, δέχεται συμβουλές, καταλήγει και αρχίζει η εφαρμογή του πλάνου. Ποτέ δεν αναιρεσαμε τους αρχικούς μας στόχους. Ποτέ δεν αθετησαμε συμφωνία. Όταν ένας προπονητής αναφέρεται δημόσια σε θέματα διοικητικά θεωρούμε ότι έχει “εκτροχιαστεί”. Όταν ένας προπονητής θέτει τέλεσιγραφα και διορίες προκειμένου να κάνει ότι δεν έχει συμφωνήσει, υπάρχει πρόβλημα.

Ευχαριστούμε το coach Δαμκαλή για την προσφορά του στο σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια και του ευχόμαστε το καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα. Υπέβαλε την παραίτησή του από το αντρικό τμήμα και γενικώς απ’τον Ιούνιο του 2020. Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του η διοίκηση του ΚΑΟ σεβόμενη αρχές και αξίες που διέπουν την ομάδα εξ αρχής, αποδέχεται την παραίτηση του από σήμερα.

Καλή συνέχεια coach!!!